• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.11.2014, 00:00
KOÇ:
Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Geri plana attığınız kişiler için, suçluluk duymanıza neden yok. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman, enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.
BOĞA:
Mars kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlemektedir. Kişisel becerilerinizi çevrenizle paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz.
İKİZLER:
Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Yaşamı sorgulayabilir ve geleceğinizle ilgili kaygılarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü duygularınız sizi yorgun ve sinirli yapıyor.
YENGEÇ:
Bugün, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.
ASLAN:
Bugün Ay'ın konumu , para evinizi etkilemekte, dünyevi ve maddesel konular gündem kazanmaktadır. Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. , sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz.
BAŞAK:
Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek.. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Çevrenizde, sözde iyi niyetli kişilere dikkat etmelisiniz
TERAZİ:
Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Güven duygusunun eksik olduğu ortamlardan hemen uzaklaşıyorsunuz.
AKREP:
Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak.
YAY:
Düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız için, çevrenize ters gelebilirsiniz. Maddi sıkıntılarınız kafanızı kurcalıyor. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Başarınızın yükselmesi söz konusu.
OĞLAK:
Mars burcunuzda ilerlemektedir. Bugün partnerinizin davranış biçiminde olumsuz etkilenebilirsiniz. Yaşamınızı etkileyecek davranışlardan uzak kalmalı bazı fırsatların kendiliğinden oluşmasını beklemelisiniz.
KOVA:
Kendinizi güven duymanız, yapacağınız işler konusunda, daha da güçlü olmanıza neden oluyor. Meslek yaşantınızla ilgili çalışmaların karşılığını görmek konusunda, tereddütleriniz olmasın.Farklı bakış açınınız bugün ses getirecek.
BALIK:
Her türlü ilişkileriniz için yoğun bir gün. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Sosyal faaliyetlerinizin artması sizin için önemli gelişmelere neden olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA