• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.11.2014, 00:00
KOÇ:
İş yaşantınızda belirgin bir canlılık mevcut. Birlikte çalıştığınız kişilerin size destek vermesiniz bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyor, maddeyle aranızda duygusal bir bağ oluşturuyorsunuz.

BOĞA:
İçgüdülerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Dostlarınızın değişik teklifler karşısında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İKİZLER:
Bugün, sosyal ve zihinsel aktivitelerinizi olumlu bir şekilde birleştirme yeteneğiniz var. Fikir üretebileceğiniz ve çeşitli faaliyetler de boy göstereceğiniz, bir gün içindesiniz. Bilgilerinizi belli bir potada toplayacaksınız.

YENGEÇ:
Gücünüzün ve yeteneğinizin farkındasınız ve bugün, kendi doğrularınıza güveniyorsunuz. Bugün, arkadaşlık ilişkilerinize yargılayıcı bakmamalı, olayları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Güven duymaya ihtiyacınız var.

ASLAN:
Ay'ın bulunduğu konum, kişisel zevklerinizde özel duygularınızla birleştirecek ve sizi anlamlı bir armoni sunacaktır. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

BAŞAK.
Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize daha hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize ilave edeceğiniz her türlü donananıma hazır olmalısınız.

TERAZİ:
Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz.. Bazen gereğinden fazla katı davranışlar sergiliyorsunuz.

AKREP:
Ay burcunuzda ilerliyor ve gizli arzularınızın belirginleşmesi ve partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

YAY:
Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK:
Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz. Yatırımcı yönlerinizi ve geçmişte kalan işlerinizi hızlı bir şekilde Bugün, zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizde olumsuzluk yaratabilir.

KOVA:
Yeni bir planlama içinde olacağınız gün içinde, gerekli dostlarınızın gücüne ihtiyacınız olacak. Sorumluluk duygunuzun artacağını bilmeli ve ruhsal anlamda kendinizi yeni durumunuza alıştırmalısınız.

BALIK:
Duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA