• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.11.2014, 00:00
KOÇ: Sosyal aktivitelerinizi canlı tutmak için, gerekli tüm donanıma sahip olsanız bile, gün içinde çevrenizdeki huzursuzluğun size yansımasından şikayetçi olacaksınız. Her türlü sorun size geiyor

BOĞA: Sabit düşünceler içinde hareket etmediğiniz zaman, çok daha başarılı oluyorsunuz. Bugün özünüze dönerek, bazı hatalarınız konusunda yeniden olayları irdelemeli ve yeni durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

İKİZLER: Siz dostluğa önem veren çok renkli bir kişisiniz. Dostlarınızdan tepki almak istemiyorsanız, düşüncelerinizi daha da, esnetmelisiniz.Yaşam kalitenizle ilgili yeni bir arayış içindesiniz.

YENGEÇ: Bugün duygusal konularda çok fazla alınganlık göstereceksiniz. İlişkilerinizde aradığınız farklı nüansı çevrenize anlatabilmeniz mümkün değil. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat.

ASLAN: Duygusal çekişmeler için uygun bir gün değil. Olayların detayları konusunda aşırılığa kaçmamalı ve kendinize toleranslı olmalısınız. Bazen, herkesten çok kendinize acımasız davranıyorsunuz.

BAŞAK: Bugün, bilinç altınız oldukça yoğun. Enerjinizi paslaşarak, gerekli bağlantıları kurmalı ve arkadaşlarınızla kombinasyon işler yapmalısınız. Çocuklarınızla küçük tatil size iyi gelecektir.

TERAZİ: Çevresel ilişkileriniz ve birlikte çalıştığınız kişiler arasında kurduğunuz müthiş bir denge var. Bugün her konuya farklı bir yorum getiriyor onları sıkı bir şekilde, birbirine bağlayabiliyorsunuz.

AKREP: Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Meslek kariyerinizle ilgili çalışmaların size sağlayacağı avantajlar var.

YAY: Her olayın arkasında farklı bir yorum arıyorsunuz. Planlarınıza, hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Çocuklarınızla birlikte paylaşacağınız bir takım aktiviteler söz konusu olacak.

OĞLAK: Bugün, planlarınızı gizli yapmak istiyorsunuz.Akşam saatlerinde yaşantınızda hızlı gelişen olaylara karşı çekimser bir tavır takınabilirsiniz. Yatırımlar konusunda başarıyı elde ediyorsunuz.

KOVA: Kişisel ve sosyal ilişkilerinizde ön planda olmaktan yanasınız. Bugün paylaşım içinde olduğunuz kişilerin duygusal problemlerinden etkilenebilirsiniz. Kendi olanaklarınızı onların yararı için kullanabilirsiniz.

BALIK: Özgüveninizin sağladığı tüm konularda başarılı olmaktan gurur duyacağınız çalışmalarla gündeme geleceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki duygusal bağlar, iş veriminizi arttırıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA