• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.02.2015, 00:00
KOÇ:
Oldukça aktif bir gün geçireceksiniz. Bugün her zamankinden çok daha fazla çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ruhsal problemler yaşamak istemiyorsanız, olayları gereğinden fazla irdelememelisiniz.
BOĞA:
Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizdeki kişilerin marjinal yapıları sizi cezbedecek. Kendinizi ispat etmek isteyebilirsiniz.
İKİZLER:
Çevresel faktörleri kendi lehinize kullanacağınız bir gün. Farklı fikirlerden yola çıkarak, kendi düşüncelerinizin sağlamasını yapacaksınız. Bugün, öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız.
YENGEÇ:
Gizli yolculuk hazırlığı içinde olacaksınız. Düşüncelerinizi saklama gereği duyacağınız bir gün. Finans konularında yeni bir motivasyon kaynağı arıyorsunuz. Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var.
ASLAN:
İş yaşantınızda yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Bugün, yeni görüşmeleriniz olacak. Ay'ın bulunduğu konum, kendinize daha fazla güvenmenizi sağlıyor.
BAŞAK:
İşinizle ilgili yeni gelişmeleri takip ederek, daha olumlu sonuçlara gideceksiniz. Yengeç'teki Jüpiter'in verdiği şanstan yararlanmalısınız. Çok çalışmanın size kazandıracağı ödüllerin farkındasınız.
TERAZİ:
Bugün, çevrenize tepki vermemek için direnebilirsiniz. İnatçı tavırlarla yaklaştığınız her olay, size sıkıcı bir şekilde geri gelecek. Sadece kendinize güvenmekle büyük bir hata yapıyorsunuz.
AKREP:
İlişkilerinizde başarınızla övünebilirsiniz fakat, güçlü enerjinizi mesleki anlamda kullanamıyorsunuz. Size gelecek tekliflerin duygusal yönlerinden çok, yaratıcılık bölümüyle ilgilenmelisiniz.
YAY:
Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Aşk konusunda, özgürlükçü yapınızdan dolayı hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz. Bugün, güvene ihtiyacınız var.
OĞLAK:
Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz.
KOVA:
Becerikli ve akıllıca davranmalı ve şartlarınızı karşı tarafın istekleri doğrultusunda değerlendirmelisiniz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda bazı yeniliklere ihtiyacınız olabilir.
BALIK:
Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA