• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kurtuluş için yalnızca 20 lira GÜRKAN ERTAÇ

Kurtuluş için yalnızca 20 lira

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.10.2010, 00:00
Karşıyakalılar....Hani her zaman, "Kulüp bir SMS kampanyası açsa da karınca kararınca katkıda bulunalım" dersiniz ya işte size büyük fırsat. Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nin tek İzmirlisi İZKA Karşıyaka'yı yaşatmak ve için küçük bir maddi fedakarlığınız büyük işler başaracak. Birara ligden çekilmesi ve 2.Lige inmesi kararlaştırılan daha sonra camia içinde oluşan Güçbirliği Yönetimince sahip çıkılan takıma katkınızı sağlamak için sanal alemde pixel satışına başlandı. İnternet portalında pixelin tanesi 20 TL'den satılıyor. Yeşil-kırmızılılar, kombine bilet, pixel ve düzenleyeceği farklı etkinliklerle şubeye gelir sağlamak istiyor. Yöneticilerin taraftara mesajı şöyle: "Canımızdan çok sevdiğimiz kulübümüzün içinde bulunduğu finansal zorluklardan dolayı kapanması gündemde olan, fakat bunu içine sindiremeyerek yaşatılması için destek verdiğimiz, Karşıyakalı Gönüllülerce oluşturulmuş Voleybol Şubesi yeni açtığı siteyle tüm Karşıyakalılar'a ulaşmayı ve desteğini almayı hedefliyor. www.kskvoleyboluyasatacagiz.com adresinden ulaşabileceğiniz web sitesindeki her pixeli 20 TL karşılığında satın alabiliyorsunuz. Tüm Karşıyakalıları desteğe davet ediyoruz"

BALSPOR'dan bal akıyor
2004'te eski mezunlarca kurulan Bornova Anadolu Lisesi Spor Kulübü 6 yıllık geçmişinde Erkek Voleybolunda büyük başarılara imza attı. 2 kez Amatör Lig ve 3.Lig şampiyonluğunu kazandı. Başkan Ersan Odaman, "Hedefimiz 1.Lig" dedi. Transferde Kastamonu Bozkurt'tan pasör Mehmet Yeşilyemiş, 140 kez milli Ercan Türk, Konak Belediye'den Yunus Ünver, Hasan Balcıoğlu, Çağlar Çevikkalp ve Arkas'tan genç milli Canberk Tekmen'le güçlenen takımda geçen sezonki kadrodan Tolga Demirer, Örsan Tutaş, Barış Bayhan, Yusuf Nahun, Hüseyin Özlü, Cenk Suylanç, Emre Büyükgüngördü var. Okul mezunlarından Öztüre Holding Başkanı Nezih Öztüre, Ermat Renault-Muhip Özerinç'in ana sponsorluğunda ve Konak Belediyesinin katkıları ile güçlü yapıya sahip BALSPOR'un (A) Gurubunda rakipleri; Edirne Keşan, Kastamonu Bozkurt, Bursa Yenişehir, Esk. Anadolu Üniv., Çorum Sungurlu, İst.Esspor, TFL Altekma ve İzmir Havagücü. BALSPOR ilk maçını yarın 13.00'te deplasmanda Çorum Sungurlu ile yapacak.

Sultanların yolu açık olsun
Dünya Şampiyonası finallerine katılacak (A) Milli Bayan Voleybol Takımı kafilesi Japonya'ya gitti. İklim ve koşullara alışmak için şampiyonanın başlamasından bir hafta önce Okayama'da bulunacak Milli Takım, burada iki hazırlık karşılaşması yapacak.
Grup maçlarını Osaka'da oynayacak Millilerin yer aldığı (D) Grubu'nda Çin, Rusya, Kore, Dominik Cumhuriyeti ve Kanada bulunuyor. Filenin Sultanları, şampiyonanın ilk maçında 29 Ekimde Çin ile karşı karşıya gelecek. Milli Takımın diğer maç programı şöyle: 30 Ekim: Türkiye-Rusya, 31 Ekim: Türkiye-Dominik Cumhuriyeti, 1 Ekim: Ara, 2 Kasım: Türkiye-Kanada, 3 Kasım: Türkiye-Kore.




Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA