• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Plaj Voleybolu gözde GÜRKAN ERTAÇ

Plaj Voleybolu gözde

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.10.2010, 00:00
Sonbaharın son günlerini yaşadığımız şu günlerde kışlık giysileri hazırlarken Türkiye Plaj Voleybol Şampiyonası'na katılan takımlar yazın sıcaklığını filelere taşıyor. Kadınlar-Erkekler Plaj Voleybol Şampiyonası İstanbul'daki maçlarla start aldı. Takımlar yarın ve pazar günü Alanya'da mücadele edecek. Önümüzdeki hafta da İzmir'in konuğu olacaklar. Hava şartları olumlu geçtiği taktirde mücadeleler, Atatürk Spor Salonu önündeki sahaya taşınacak. Türkiye Plaj Voleybol Ligi'nde İzmir'i kadın ve erkeklerde Konak Belediyesi temsil ediyor, Kuşadası da Ege'nin bayanlardaki diğer temsilcisi. Ligimizin önemi dünyada bir ilki oluşturması nedeniyle daha da artıyor. Plaj Voleybolunda olimpiyatlara katılmayı hedeflediğimizi belirten Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karasıyık, "Bu branşta çok geride olduğumuz için diğer takımlar 6 ay çalışıyorsa bizim 12 ay çalışmamız gerekli. Günde 4 saat yerine 12 saat çalışalım ki aradaki farkı kapatabilelim" dedi.

Gitmesen de al !
İzmir'in Deplasmanlı Voleybol Bayanlar Ligi'ndeki tek temsilcisi Karşıyaka, camianın ayaklanmasıyla dirilmeye başladı, yaşam umutları arttı. Karşıyaka sevdalısı 17 idealist yöneticinin start verdiği hareketle yakılan ateş, eğer destek sürerse kor halini alacak. Kaf-Kaf'ların, sanal alemde pixel satışı hayli ilgi gördü, Karşıyakalılar 20 TL'den satılan pixellere büyük ilgi gösterdi. Ancak yetmiyor; kombine bilet desteği de şart. Karşıyaka Bayan Voleybol Takımının tüm sezondaki maçlarını sadece 50 TL'ye izleyebilirsiniz. Yanlış okumadınız, sadece 50 TL. Gitmeseniz de verin 50 lirayı, alın kombineyi. Belki sizin için bir öğle yemeği parasıdır ama, o 50 liralar birleşe birleşe "Voleybolu yaşatacağız" kampanyasını hedefe ulaştıracak. Bu takım Birinci Ligde kalırsa, "Benim verdiğim katkıyla başarı gerçekleşti" demenin keyfine doyum olmayacak bilesiniz. Kombine satılan adresler: Karşıyaka Spor Kulübü-Yalı Caddesi ve Mavişehir KSK Arena Spor Salonu.

ARKAS Bursa'ya eksik gidiyor
ARKAS, bir yandan ligde ve Avrupa'da başarılara hazırlanırken aynı zamanda talihsizliklerle de boğuşuyor. Kasığında yırtık bulunan milli oyuncu Burutay Subaşı 15 gün takımındaki yerini alamayacak. Kolombiyalı Agamez de sakatlığı geçmediği için ARKAS'ın pazar günü saat 17.30'da Bursa'da TOFAŞ'la yapacağı maçta takımındaki yerini alamayacak. Genel Koordinatör Yaşar Ergün, iki önemli eksiğe rağmen TOFAŞ'ı yeneceklerine inandıklarını belirterek, "Zirve yolunda yürümeye devam edeceğiz" dedi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA