• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ege çiçek açtı GÜRKAN ERTAÇ

Ege çiçek açtı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.03.2012, 00:00
Uzun yıllar kadınlarda sadece Karşıyaka ile temsil edildikten sonra Kaf-Kaf'ların düşmesiyle sendeleyen Ege Voleybolu yeniden Bahar Havası yaşıyor. Çünkü İkinci Ligde üç takımımız birden Birinci Lige çıkabilmek için güçlü adımlarla geliyor. Play-Off'a yükselmeyi başaran İZKA-KSK, Salihli Belediyespor ve Çanakkale Belediyespor, İstanbul ve Bursa'da şampiyonluk için mücadele verecek. 26-27-28 Mart tarihlerinde İstanbul Grubunda iki takımımız İZKA KSK ve Çanakkale aynı grupta mücadele edecek. Kaf-Kaf'lar ilk bölümü lider bitirdi. yeniden en bsüyük lige dönmenin hazırlıklarını tamamladı. Salihli'de Belediye'nin ve kentin yoğun iglisiyle patlama yapan Salihli Belediyespor ise Bursa Grubu'nda Ankara Karayolları, Tirebolu ve Sarıyer Selediyespor arasından sıylrılacak yetenekte bir kadroya sahip. Reform yapan Çanakkale'nin de Birinci Lig şansı hayli fazla. Haydi bakalım kolay gelsin. Ege olarak iki takım birden Birinci Lig'e yükseltirsek ne güzel olur.

Sarı Melekler'e duacıyız
Fenerbahçe Universal Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi 4'lü finalinde yarın 17.30'da Rusya'nın Dinamo Kazan takımıyla oynuyor. Diğer maç Fransa'nın Cannes ve İtalya'nın Valla Cortese Carnaghi takımları arasında saat 14.30'da. Sarı Melekler üç kez kapısından döndükleri şampiyonluğu bu kez kardeş Azerbaycan'da Bakülülerin de desteğiyle kucaklamak istiyor. F.Bahçe'de Koreli Kim, Amerikalı Logan, Rus Shaskova ve Eda Erdem süper form gösteriyor. Yöneticiler şimdiden Bakü'yü İstanbul'a çevirip Avrupa Şampiyonluğunu yakalamaya hazır. Bakü'ye seferler düzenleniyor, orada da müthiş bir destek bekleniyor. Antrenör Ze Roberto, "Dünyaca ünlü smaçör 2.02'lik Gamova'lı Kazan güçlü ama bu kez finale yükselecek ve Şampiyonluk Kupası'nı getireceğiz" dedi.

BAL SPOR'un rakibi Beşiktaş
Deplasmanlı Voleybol Erkekler İkinci Ligi'nde final-four'a yükselen İzmir'in güçlü sesi Bornova Anadolu Lisesi, Ankara'da TVF 50.Yıl Salonunda 28 Mart Çarşamba günü ilk maçını Beşiktaş ile oynuyor. Eflatun-beyazlıların diğer rakipleri Düzce Belediye ve Bartın Pelenkoğlu. Başkan Ersan Odaman, "Öylesine iyi hazırlandık ki, Beşiktaş dahil tüm rakiplerimizi yenecek güçteyliz" dedi. VVe Bornova Anadolu Lisesi mezunu olup da Ankara'da yaşayanlara mesaj gönderdi:"Mezun olduğunuz okulun gururu voleybol takımını alkışlamak için salona koyun..." İnşallah BAL, ballı olur da ARKAS'ın yanına bir İzmirli daha katılır.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI