• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ege’de müthiş hafta GÜRKAN ERTAÇ

Ege'de müthiş hafta

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2014, 00:00
Bayanlar 2. Lig'de zirvedeki Bursa Nilüfer ile peşindeki 5 Egeli arasındaki müthiş mücadele, bu hafta oynanacak maçlarla yeni bir boyut kazanacak. Ligde Bursa Nilüfer'in 30, Salihli Belediye'nin 29, Seramiksan'ın 27, Balıkesir Belediye'nin 24, Arkasspor'un 23 ve KSK'nin 21 puanı bulunuyor. Pazar günü 14.00'te Salihli'de Salihli ile Bursa Nilüfer arasındaki maç haftanın maçı Salihli kazanırsa ilk kez liderliği yakalayacak. KSK yarın saat 18.00'de Arena'da Seramiksan'ı ağırlayacak. Arkasspor ise pazar günü 19.00'da Balıkesir Belediyespor'u konuk edecek. Salihli Belediyespor Koordinatörü Gül Onat, "Seyircimizin desteğiyle Nilfüre yenerek liderliği Ege'ye taşıyacağız" dedi. Haydi Egelililer görev başına.

Hoag ders verdi

Türkiye Voleybol Federasyonu'nca düzenlenen Voleybol Gelişim Konferansları'ndan dördüncüsü Kanada A Erkek Milli Takım ve Arkas Spor A Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Glenn Hoag'un katılımıyla İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda yapıldı. Katılımcılar, Glenn Hoag'un blok ve defans konularında konuşmasını dinledi ve Arkas'ı A ve genç takımının antrenmanlarını seyretti. Konferansın bitiminde, TVF Başkan Vekili Akif Üstündağ ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, konferansın ilk gününde konuşma yapan A Erkek Milli Takım eski Başantrenörü Işık Menküer ve ikinci gününde konuşma yapan Glenn Hoag'a birer teşekkür plaketi verdi.

Fenerbahçe zaferden zafere

Fenerbahçe bu sezon voleybolda altın yılını yaşıyor. Hem bayanlarda, hem de erkeklerde şampiyonluğa gidiyorlar. Bayan Takımı, Çek Cumhuriyeti'nin Agel takımını her iki maçta 3-0 yenerek yarı finale çıktı. İtalyan antrenör Abondanza, "Rakibimiz Azerbaycan temsilcisi Azeryol Bakü oldu. Güçlü bir takım. En iyi şekilde hazırlanacak ve şampiyonluğa yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı. Erkekler Challenge Kupası Kupası'nda yarı finale yükselen Fenerbahçe'nin bu turdaki rakibi Fransa'dan Nantes Reze Metropole oldu. Çeyrek finalde Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibini ilk maçı deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise evinde 3-0 yenerek eleyen Nantes Reze Metropole, Fenerbahçe Grundig ile yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI