• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Transferde köşe kapmaca GÜRKAN ERTAÇ

Transferde köşe kapmaca

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.05.2014, 00:00
ACIBADEM Bayanlar ve Erkekler Voleybol Ligi'nde maratonların bitmesinden hemen ardından kulüpler önümüzdeki sezon Avrupa Şampiyonu olabilmek için transfer piyasasına daldı, durumunu belirlemeye başladı. Erkeklerde şampiyon Halkbank, Bulgar antrenörü Radostin Stojcev ile birlikte Bulgar kaptanı Matej Kazyski'yi gönderdi, Küba asıllı İtalyan smaçörü Osmany Juantorena ile yeniden anlaştı. F.Bahçe, Sırp yıldızı Miljkoviç ile yola devam kararı alırken, Küba'lı oyuncusu Marshall'ı bırakacağı haberleri geliyor. ARKAS, iki Kanadalı, Schmitt ve Perrin ile Sloven orta oyuncu Kamnik'i kadroda bırakacak. Mavi-beyazlılar sessiz ve derinden gidiyor, transfer piyasasının oturmasını bekliyor. Bayanlar transferde müthiş bir köşekapmaca olayı var. Şampiyon Vakıfbank yabancıları dağıttı. Sadece ücretinde indirim yapan Costagrande kaldı. Brakoçeviç Rusya ve İtalya'ya gitmi konusunda kararsız. Nikoliç, Azeri Rabita'ya gitti. Kübalı Castro ile Hırvat Rasiç'i transfer edecekler. F.Bahçe, taraftarlarının sevgilisi Koreli Kim-Yeong-Kim'i kadroda tutuyor. G.Saray'a saldıran Fener, İtalyan pasör Eleonora Lo Bianco ile Kübalı smaçör Montano ile prensip anlaşmasına vardı, orta oyuncu Alman Bauer kaldı, Amerikalı pasör Alisha'yı yolladı, Brezilyalı Garay da Rus Dinamo'ya gitti. İtalyan smaçör Bosetti transfer listesinde. Eczacıbaşı pasör Naz Aydemir, Neslihan, Asuman, Büşra, Gülden ve Poljak ile yeniden anlaştı. F.Bahçe'den Seda Tokatlıoğlu ve Nilay, Vakıfbank'tan Alman Fürst, ABD'Li smaçör Jordan Larsson'u alıyorlar.

Arkas taraftarı kazanıyor


İzmir'in voleyboldaki başarılı spor kulübü Arkas Spor, Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi'ni noktalarken sezon boyunca takımlarını İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda ilgiyle takip eden taraftarlar da muhteşem hediyelerin sahibi oluyor. 9 Mayıs Cuma günü saat 11.30'da Atatürk Voleybol Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle 2 taraftar çift kişilik MSC Cruises gemi seyahati, bir taraftar ise Peugeot 208 marka muhteşem bir otomobilin sahibi olacak. 30 Nisan tarihinden bu yana İzmir Atatürk Voleybol Salonu önünde sergilenen Peugeot 208 marka otomobil ile MSC Cruises gemi seyahatlerinin sahibini bulucağı çekilişe taraftarlar da katılabilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA