• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
MHP, Bayraklı’da futbol takımı gibi ERKİN USMAN

MHP, Bayraklı'da futbol takımı gibi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.10.2013, 00:00
Yerel seçimlere büyük önem veren Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bayraklı'da tam 11 aday adayı olduğu öğrenildi. 2014 yerel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi, Bayraklı İlçe teşkilatında hareketli günler yaşıyor.
İlk aday adaylığını açıklayan Mehmet Toptaş'tan sonra 10 ismin daha adaylık için nabız yokladığı konuşuluyor. 100'e yakın meclis üyesi aday adayının da başvuru dosyası aldığı bildiriliyor. Partinin 2009 yerel seçimlerindeki adayı Mehmet Toptaş'ın yeniden aday adaylık başvurusunun ardından hareketlenen Bayraklı teşkilatında İl Ar-Ge Birim Başkanı Hakan Yeşildağ, İlçe Başkanı Taşkın Işık, Eski İlçe Kadın Kolları Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Seda Banu Akyüz, Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, federasyonun Başkan Yardımcısı Sabri Çoruh, Mehmet Hanifi Tekin, Hüsmen Kırkpınar, Eski TEMAD Başkanı Abdulkadir Kanat, Bayburtlular Derneği Başkanı Cahit Genç'in isimleri başkan adaylığı için geçiyor.
***
MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, "Şahsıma ve partimizdeki diğer arkadaşlara verilecek her görev kutsaldır. MHP'de isimler değil, partinin ve Bayraklı'nın çıkarları önemlidir. Bizler partimizde hangi arkadaşımıza görev verilirse verilsin topyekün o başkan adayımızın ve meclis üyelerimizin yanında yer alarak Bayraklı'ya hizmet etmek için mücadele edeceğiz" dedi.

küpe
Kendi kendine aşık olanların rakipleri yoktur.
B. Franklin

günün fıkrası
Hapsetmişler

Sarhoşun biri, ıssız bir parkta uyuyakalmıştı. Gece zifiri karanlıkta bir ara uyanıp kalktı, el yordamı ile yolunu bulmaya çalışırken, büyük bir anıtı çevreleyen demir parmaklıklarla karşılaştı. Çubuklara dokunarak çevresini üç kez dolaştı ve şu kanıya vardı:
"Vay canına! Beni buraya kapamışlar!"

laflama

* Ağzı olan konuşuyor ama aklı olan susuyor, susuyor, susuyor!
* Futbolda ne çok fanatik olduk çıktık. Halı saha maçında bile deplasmana gidemiyoruz abi ya!
* "Bir tatlı huzur almaya geldim Kalamış'tan" şarkısını söylemeyi bırak. Boş laflara karnım tok benim. Şu köşedeki pastaneden yarım kilo tatlı kap getir bakayım.
* Eskiden bir kavga aparatı LEVYE idi. Devir değişti şimdi yegane kavga aparatı KLAVYE oldu!
* Çocuklar için babaları bir KANKA değildir kesinlikle. Hibe krediler saçan bir BANKADIR!
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA