• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sizden hizmet bekleniyor YUNUS KARAKAYA

Sizden hizmet bekleniyor

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2014, 00:00
İzmirliler CHP'li belediyelerden hizmet bekliyor. 30 Mart seçimlerinin ardından yerel iktidarı ellerinde bulunduran CHP'li belediyelerin birçoğunun İzmirlilerin beklentilerini karşılayamamakla birlikte tartışmalarla gündeme gelmelerini de işin doğrusu pek de yadırgamadım.

ÇİĞLİ KARIŞIK
Örneğin Çiğli Belediyesi'nde sorunlar bir türlü bitmiyor. Maaşları düşürülen ÇİĞBEL işçilerinin eyleme gitmesi, çıkan kavgada belediyenin cam ve çerçevelerinin kırılması ve 13 işçinin işten çıkarılmasıyla büyük gerginlik yaşanırken, araya partililer ve sendikacıların girmesi ve işçilerin işe geri alınmasıyla bu sorunlar rafa kalktı.

KARABAĞLAR'DA KENT KONSEYİ KRİZİ
Daha önceki yazımda Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli ile Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu arasında yaşanan krizi dile getirmiştim. Baskılara dayanamayan Uğur Yelekli, sert bir açıklama yaparak kent konseyi başkanlığını bıraktı. Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli ile Yürütme Kurulu üyeleri İbrahim Kılıç, Ayşegül Önen ve Aynur Aydın, zehir zemberek bir bildiri yayınlayarak istifalarını duyurdu.

Atila 'Yeni Türkiye'yi değerlendirdi

AK Parti'den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olan Hakkı Atila'yı geçtiğimiz günlerde başsağlığı için ziyaret ettim. 23 yaşındaki yeğeni Emre Yıldırım'ı kaybeden Atila ile acısını paylaşmak istedim. Ziyaret sırasında söz döndü dolaştı, Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı, Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığı'ndaki yeni hükümete geldi. Aynı zamanda işadamı olan Hakkı Atila, Yeni Türkiye için çok ümitli olduğunu, Türkiye'yi güzel günlerin beklediğini dile getirdi.

GÜNÜN SÖZÜ

Gerek yok her sözü, laf ile beyana... Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana..
HZ. MEVLANA

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA