• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Olsa ile bulsayı ekmişler, hiç bitmiş! YUNUS KARAKAYA

"Olsa" ile "bulsa"yı ekmişler, hiç bitmiş!

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.01.2015, 00:00
İzmir'i Türkiye'ye rezil eden başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere tüm "İztemezükcü"leri şiddetle kınıyorum. Türkiye Kupası'nda Altınordu-Fenerbahçe maçının Atatürk Stadı'nda saha koşullarının elverişsiz olmasından dolayı oynamaması İzmir adına büyük bir ayıp. Sözde Türkiye'nin 3. büyük şehri olan İzmir'de maç oynanacak bir stadın olmaması ne kadar utanç verici değil mi? Siz hala stat sorununu prefabrik tribünlerle çözmeye çalışıp; stat oraya olmaz, buraya olmazlarla avunup, Karşıyaka Yalı'ya stat yapılmaması için dava açın durun, İzmir'in bu haliyle gurur duyun (!)
Artık "İzmir'de o olsa, bu olsa" demeyi bırakın; aldığınız oyun hakkını verin. Ne demişler: "'Olsa' ile 'bulsa'yı ekmişler, hiç bitmiş". CHP'li Başkanlara şunu söylemek istiyorum: İnsan, başarılı sonuca boş söz ve hayalle değil; çalışarak ulaşır ancak. Bu yüzden 'Bu iş böyle, şu iş şöyle olsa; şu şartlar yerine gelse' gibi sözler sarf etmekle insanın eline bir şey geçmez. İnsan bir şey kazanmak istiyorsa hareket etmeli, çalışıp çabalamalıdır.

Gurur duymamak elde mi?


2015 yılına Yeni Asır Gazetesi ödülle başladı. Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu, son yıllarda Türkiye'de ve dünyada başarılara imza atmış devlet adamı, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri; kültür, sanat, sağlık, çevre ve spor alanında faaliyet gösteren başarılı isimleri belirledi. 12 yılda girdiği bütün seçimleri kazanması sebebiyle, T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yılın devlet adamı olarak "Başarı Oscarı"nın sahibi oldu. Yeni Asır Gazetesi ise yılın en iyi bölge gazetesi seçildi. Yeni Asır'ın ardından Turkuvaz grubu bünyesinde bulunan atv ve A Haber "Medya Oscarı" kazandı. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin (RTGD) geleneksel "Medya Oscar Ödülleri"nin üçü Turkuvaz Grubu'na geldi. "Yılın Spor Programı" ödülüne "Artı Futbol" ile "A Haber" layık görüldü. "Yılın TV Dizisi" ödülü "Kara Para Aşk" ile "atv"nin, Yılın Kadın Oyuncusu ödülü ise yine aynı dizideki rolü ile "Tuba Büyüküstün"ün oldu.

Folkart İzmir'i renklendirdi

Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse Folkart Towers'da yapılan havai fişek gösterilerinden etkilenmemek imkansızdı. İzmir'in en yüksek binaları olan Folkart Towers İkiz Kuleleri'nden yapılan muhteşem havai fişek ve devasa ışık gösterisiyle gururlandım. Türkiye'de ilk defa bir binadan bu büyüklükte gerçekleştirilen havai fişek şöleninde yaklaşık 6 bin adet havai fişek kullanıldı ve bu gösteri İzmir'e Avrupai bir hava kattı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak ve ekibine teşekkür ederim. Mesut Sancak kendisinin İzmirliliğini sorgulayanlar için de anlamlı bir mesaj vermiş: "2015 yılının tüm İzmirliler ve İzmir sevdalılarına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim. Folkart ailesi olarak İzmir'e ne yapsak az diyoruz ve çalışmalarımıza büyük bir şevkle devam ediyoruz."



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA