Denizi olmayan kentte balık restoranları büyük ilgi görüyor

Son dakika... Afyonkarahisar'ın Çay ilçesindeki göl ve barajlarda yetiştirilen alabalıklar, aynı bölgedeki balık restoranlarında beğenilerek tüketiliyor.

Karamık Gölü ve bölgedeki barajlarda yetiştirilen alabalıklar, usta ellerde hazırlanarak pişiriliyor. Afyonkarahisar ile birlikte çevre kentlerden gelen müşteriler, bölgedeki balık restoranlarında alabalık lezzeti başta olmak tatlı su ve deniz ürünlerine yoğun ilgi gösteriyor.

Bölgede hizmet veren bir balık restoranın müdürü Zeynep Özcan, 11 yıldır taze ürünler kullanarak hijyenik şartlarda müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi. 30 çeşit balık pişirdiklerini belirten Özcan, "Genellikle alabalık ve turna balığı revaçta. Müşterilerimize kışın da taze ve günübirlik deniz mahsülleri sunuyoruz. Önceliğimiz hijyen, lezzet ve güler yüzlü servistir. Bunu da sürekli gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizden de çok güzel geri dönüşler alıyoruz" dedi.


Müşterilerden Alev Türe de balık ürünleri tüketmeyi çok sevdiğini Afyonkarahisar'da son yıllarda balık restoranı sayısının arttığını söyleyerek, bunun memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.