Erdioğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdil, 2010'da 300 araç sattıklarını, 2011'deki hedeflerinin, bu rakamı 500'e çıkarmak olduğunu söyledi
![]() (Soldan sağa) Erdiloğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdil, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Ege Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koç, Ege Ulaşım Genel Müdürü Elif Koç. |
Geçtiğimiz yıl 300 araç satan Erdil Otomotiv, bu yıl bu rakamı 500'e çıkarmayı hedefliyor. Erdiloğlu Yönetim Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdil, 1.5 yıl önce girdileri sektörde emin ve hızlı adımlarla ilerlediklerini söyledi. Erdil, "2010 yılıda 300 araç sattık. 2011 yılındaki hedefimiz, bu rakamı 500'e çıkarmak, yani yüzde 35 civarında artırmak" dedi.
Ticari araç sektörünün önde gelen markalarından biri olan Anadolu Isuzu'nun, PTT kargolarının taşınmasında kullanılacak 24 adet Isuzu N serisi kamyonu İzmir Bayii Erdiloğlu Otomotiv tarafından törenle Postaş Taşımacılık, Ege Ulaşım ve Kaştaş A.Ş'nin yetkililerine teslim edildi.
BÜYÜMEYE DEVAM
Kendilerini ve Isuzu markasını tercih eden firma sahiplerine teşekkür eden Adnan Erdil, "İçinde bulunduğumuz yılda, ülke olarak ticari faaliyetlerle ilgili beklentilerimiz yüksek. Yaşanacak haraketlilik, yatırımları da beraberinde getirecek. Bu durum bize de yansıyacak. Sadace satışta değil, serviste de büyümeye devam edeceğiz" dedi.
Teslim töreninde, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı ve Pazarlama Şefi Mehmet Alptekin, hem İzmir Bayisi Erdiloğlu Otomotiv'i, hem de Isuzu'yu tercih eden firmaları yalnız bırakmadı. Yeni yılın ilk teslimat törenini İzmir'de ve Erdiloğlu Otomotiv ile yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tamay, rakip markalara, "Birgün herkes Isuzu kullanacak" sloganını hatırlattı.
Araçlarını teslim alan firma sahipleri, kendileri için en uygun markanının Isuzu olduğunu vurgularken, Erdiloğlu Otomotiv'in satış ve servis hizmetine dikkat çekti. Firma sahipleri, yakıt cimriliği, yedek parça bulmadaki rahatlık, bakım süresinin uzunluğu ve dünya markası olması nedeniyle Izusu'yu tercih ettiklerini söyledi.
MÜŞTERİLER MEMNUN
İstanbul, Antalya ve Konya'da dahil olmak üzere tüm Batı Anadolu'da faaliyet gösteren ve araç filolarına 5 İzusu daha ekleyen Ege Ulaşım'ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Koç, "Biz firma olarak tüm teslimatlarımızı 24 saat içinde teslim etmeyi ilke edindik. Bunu da ancak Isuzu marka araçlarla yapabiliyoruz" dedi. Atık kağıt toplama ve ayırma işi yapan Kastaş AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İkier ise uzun bir araştırmanın ardından Izusu'da karar kıldıkların söyledi. PTT'nin dağıtım ve birçok belediyenin temizlik ilerini yapan Postaş firmasının sahibi Recep Yalçın ise Isuzu ve Erdiloğlu kalitesinden vazgeçemeyeceklerini söyledi.
12 araca aynı anda bakım yapılabiliyor
İzmir Pınarbaşı'nda kısa bir süre önce açılan Erdiloğlu 4S Plaza, toplam 2 bin metrekarelik alan üzerine kurulu. 390 metrekare showroom ve 1500 metrekare servis alınına sahip plazada, 12 araca aynı anda bakım yapılabiliyor. Anadolu Isuzu'nun İzmir'deki gözdesi Erdiloğlu Otomotiv, geniş ve güçlü kadrosu ile müşterilerine kusursuz satış, servis ve yedek parça hizmeti vermeyi hedefliyor.

