Ünlü müzisyen Garo Mafyan ve eşi Gülyüz Mafyan'ın kızları Damla Mafyan, İzmirli turizmci Emre Kolburan ile bu akşam Çeşme Kumbeach'te evleniyor. Düğüne Ajda Pekkan katılırken, Sezen Aksu'nun durumu kesinleşmedi
İBRAHİM EVRİM AYRAL (HABER MERKEZİ)
![]() (Soldan) Gülyüz Mafyan, Damla Mafyan, Emre Kolburan ve Garo Mafyan, düğün mutluluğu yaşıyor. |
Ünlü müzik adamı Garo Mafyan ile eşi Gülyüz Mafyan'ın kızları Damla Mafyan, İzmir'e gelin geliyor. Bir yıl önce İstanbul'da nişanlanan Damla Mafyan ile İzmirli işadamı Emre Kolburan bu akşam Çeşme Kumbeach'de düzenlenecek görkemli bir düğün töreni ile evlenecek. Damla Mafyan İzmirli annesinin aksine, İzmir'e gelin gelecek.
NETLİK KAZANMADI
Çok sayıda seçkin davetlinin hazır bulunacağı düğüne, ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'ın katılması kesinleşti. Erol Evgin, Semra Özal gibi ünlü isimlerin de katılacağı gece, İstanbul Gelişim Orkestrası'nın çalacağı şarkılarla renklenecek.
Bu arada Mafyan'ın kızının düğününe 12 Eylül referandumunda "evet" oyu vereceğini açıkladığı için kendi kentinde de tartışmaların odağında yer alan İzmirli ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Sezen Aksu'nun adının verildiği sokaktaki tabela referandum öncesinde kimliği belirsiz kişilerce kaldırılmış, sonra da Konak Belediyesi tarafından yerine konulmuştu. Sezen Aksu'yu düğüne davet ettiklerini belirten Garo Mafyan, ancak katılıp katılmayacağının henüz kesinleşmediğini söyledi.
ÜNİVERSİTE AŞKI
İstanbul Bilgi Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu Damla Mafyan ile aynı okulun İşletme Fakültesi mezunu olan Emre Kolburan'ın birliktelikleri 1997 yılında üniversite sıralarında başladı. Üniversite yıllarında çok yakın arkadaş olan ikilinin bu dostlukları uzun yıllar devam etti. Geçtiğimiz yıl Çeşme'de gerçekleşen ünlü sanatçı Neco'nun kızı Zeynep Özyılmazel'in düğününde yakınlaşıp bir araya gelen çift, iki gün içerisinde evlenme kararı alarak dostluklarını aşka dönüştürdü. Geçtiğimiz yıl İstanbul'un gözde mekanlarından Etiler Şamdan'da çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşen törenle nişanlanan çift bu gece bir ömür boyu birliktelik için "Evet" diyecek.
BALAYINDA DÜNYA TURU
Aziz Hafriyat ve Çeşme Boyalık mevkiinde bulunan Rooms Butik Otel'in sahibi İzmirli işadamı Emre Kolburan ile Damla Mafyan çifti düğün sonrası Alaçatı'da yeni aldıkları evlerinde yaşayacak. Düğün sonrası evin dekorasyonu ve eşyaların yerleştirilmesiyle uğraşacaklarını belirten Emre Kolburan, ev hazırlıkları sebebiyle balayı programı yapmadıklarını belirterek, "Yılbaşında yurtdışındaki arkadaşlarımızı da ziyaret edeceğimiz bir tur yapacağız" dedi.

