İzmir’in tarihine ışık tutan lezzet

1936 yılında saray şerbetçisi babasının izinden giderek tatlı yapımına İzmir'in Altıntaş semtinde başlayan Mennan Aygen, efsane tatlarını oğlu Adnan Aygen'in ustalığıyla Mennan adıyla günümüze kadar taşıdı. 1991 yılında yaşamını yitiren Mennan Aygen'den aldığı mirası, kaliteden ödün vermeden büyük bir titizlikle sürdüren Adnan Aygen kuruluşunun 83. yılını büyük bir gurur ve mutlulukla kutluyor. Yabani karadut dondurmasının çok meşhur olduğunu söyleyen Aygen, "İşin sırrı tüm müşterilere aynı hizmeti kaliteden ödün vermeden sunmak.
83 yıldır değişmeyen lezzetimiz en büyük güvencemizdir" diye konuştu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.