Olay, 10 Haziran'da saat 16.00 sıralarında, Bayraklı ilçesi Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi 7171/1 Sokak'ta meydana geldi. Ali İhsan Kılıç, ailesiyle sokak köpeklerini besleyen Yahya Köşek ile olaydan 5 gün önce kavga etti. Köpek besleme tartışmasından çıkan kavganın ardından Kılıç'a ait evin önünde karşılaşan ikili yine tartıştı. Köpek besleme tartışmasından çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Ali İhsan Kılıç, çıkardığı tabancayla Yahya Köşek, eşi Meryem Köşek ve 2 çocuk annesi kızı Funda Güçlü'ye ateş etti. Çağırılan sağlık görevlilerince ambulanslarla Ege Üniversitesi Hastanesi ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ali İhsan Kılıç'ın suç aletiyle yakalanıp gözaltına alındığı olay, cep telefonu kamerasıyla da görüntülendi.
Görüntülerde, Kılıç'ın elinde tabancayla 3 kişiyi vurduğu ve ailenin diğer üyelerinin ona engel olmak istediği anlar yer aldı. Köşek ve ailesinin sokak köpeklerini beslediği, Kılıç'ın duruma tepki göstermesi üzerine çıkan tartışmada olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Nevşehirli iki ailenin, daha önce de birkaç kez aynı nedenle tartıştıkları ve bu nedenle evlerinin arasına branda çektikleri öğrenildi.
Yahya ve Meryem Köşek çifti ile 2 çocuk annesi kızları Funda Güçlü'nün cenazeleri, Doğançay Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Olayın ardından gözaltına alınan Ali İhsan Kılıç tutuklandı. Kılıç'ın, polisteki ifadesinde, Köşek ailesiyle sokak köpeği konusunda zaman zaman tartışma yaşadıklarını, olay günü de ailenin beslediği sokak köpeklerinden birinin torununu korkuttuğu için olayı gerçekleştirdiğini, olay anında şekerinin yükseldiğini ve o anları hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

ŞARJÖR VERİRKEN GÖRÜNTÜLENDİ
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından soruşturmayı derinleştirdi. Bazı görgü tanıklarının ifadesinden Mehmet Kılıç'ın kardeşi Ali İhsan Kılıç'a şarjör verdiği belirlendi. Bunun üzerine çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran polis, bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği ve o anlara ait olduğu ileri sürülen görüntülere ulaşıldı. Bunun üzerine polis, şüpheli olarak Kılıç'ın ağabeyi Mehmet Kılıç da gözaltına alındı. 4 Temmuz'da adliyeye sevk edilen Mehmet Kılıç da tutuklandı. Böylelikle olayda tutuklananların sayısı 2'ye yükselmiş oldu.
İzmir'deki köpek cinnetinde yeni detaylar! Aynı aileden 3 kişiyi öldürmüştü
İzmir'deki köpek cinnetinde ailesinden 3 kişiyi kaybetti! Acılı eş isyan etti

