İzmir'in üniversite kenti Buca'da 2007 yılından bu yana Fellini Cafe adıyla hizmet veren Rengin Özbey, yöresel ve dünya mutfaklarının özel lezzetlerini tek çatı altında buluşturdu. Kuruldukları günden bu yana gerek dekorasyon, gerekse kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle kendi müdavimlerini oluşturan mekan, her damak tadına uygun zengin mönüsüyle özel lezzetler sunuyor. İşletmeci Özbey, 200 kişi kapasiteli mekanda 50 personelle hizmet verdiklerini belirterek, mönüyü oluştururken yerli ve yabancı şeflerle çalıştıklarını söyledi.
YENİ YORUMLAR
Özbey, "Bizim için hijyen ve sunum kadar kullandığımız malzeme kalitesi ve lezzet de ön planda. Bu kaliteyi sağlayabilmek için tatlı, makarna ve pizzalarda İtalyan bir şef ile birlikte çalıştık. Fellini Cafe'de çalışıp yurt dışında önemli yerlere gelen birçok şef oldu. Mönümüzde hem yöresel lezzetlere, hem de dünya mutfağına yer verdik. Buca, Türkiye'nin her yerinden gelen yoğun öğrenci nüfusu barındıran bir yer. Bu nedenle her bölgenin kendine özgü lezzetlerini bir araya getirip kendimize göre yeniden yorumlayarak müşterilerimize sunuyoruz. Girit kebabı, Bayburt mantısı, Ege mutfağına özel Çökertme ve makarna çeşitlerinin yanında İspanyol, İtalyan, Meksika mutfağına özgü yemek çeşitlerini de sunuyoruz. Makarna, salata, pizza, burger, ızgara et ve tavuk mönüleri ile birlikte kendi üretimimiz olan tatlı çeşitleriyle de tercih ediliyoruz. Sıcak soğuk içecekler, dünya kahveleri ve fresh meyve kokteyl çeşitlerimiz de oldukça beğeniliyor" dedi.

