Tozlu raflardan tatlı tarifleri

İzmirli şef adayı İzel Ayhan, ilk Türk yemek tarifi kitabı Mehmed Kamil’in Melceü’t Tabbahin’deki tatlı tariflerini günümüze taşıdı. 56 tatlının reçetesini çıkaran Ayhan unutulmuş lezzetleri yeniden sofralara getirdi

İzmir'de geçen yıl Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümünde son sınıfa geçen İzel Ayhan, bitirme tezi üzerine çalışmaya başladı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.