Vitamin deposu 'Perga' nedir? Nasıl tüketilmelidir?

Adıyla merak edilen 'Perga' yani arı ekmeği; Çalışkan arıların bal yaptıkları petekte yer alan bal ve balmumu karışımı ile meydana gelen bir besin kaynağıdır. Yani arıların bitkilerden topladıkları polenlerin dış tabakasını sindirdikten sonra petek gözlerine yerleştirdikleri vitamin deposudur. Peki perganın faydaları nelerdir? Perga nasıl tüketilmelidir?

Arılar depolamış oldukları polenleri sadece bal için dönüştürmezler. Aynı zamanda yaşadıkları kovanda kendileri için besin kaynakları da meydana getirirler.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.