Diyabet düşmanı vişne antioksidan deposu

EKŞİ tadı ile bilinen vişne tam bir antioksidan deposudur. Ancak vişne, kiraz gibi tüketilen bir meyve değildir. O nedenle genellikle vişne reçeli, vişne suyu, vişne kompostosu gibi formlarda tüketilir. Ekşi bir tada sahip olması vişnenin kiraz gibi kolay tüketiminin önüne geçer. Anti-inflamatuar, anti-diyabetik özellikleriyle birlikte obezite karşıtı da bir meyvedir. Vişneyi çok farklı şekillerde tüketebilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken şey hazır paketli gıdalardaki vişneli ürünlerin şeker yüklü olmasıdır.
Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.