2011 yılında, kaliteli hizmeti ve servisiyle Bornova'da hizmet vermeye başlayan Adana Sofrası Osman Usta temiz ve rahat salonunda, hijyenik bir ortamda, özenle hazırlanan kırmızı et konseptinde kendi segmentinde bölgenin en iyisi olarak yer alıyor. Mekan, kebap çeşitleri ve dana kontrefiden yapılmış özel marina edilmiş şaşlık kebabının en özel spesiyali olarak sunuyor. Adana Sofrası Osman Usta kaliteli ve güler yüzlü ekibiyle müşterilerine değişik tatları ve yöresel lezzetleri aynı anda tatma imkı sunuyor. Mekan kebap çeşitlerindeki tescilli ustaları ve tava, fırın kuzu pirzola ve kuzu tandır konusunda da iddialı.
32 YILLIK EMEK
Adana'da Kebapçı Mesut'un yanında mesleğe başlayan Osman Usta 32 yıldır kebap sektöründe olduğunu hayatını bu mesleğe adadığını bu işi çok severek, ruhunu ve sevgisini katarak yaptığını belirten restoran sahibi Osman Çilenti "Biz burada gerçek bir Adana sofrası ve lezzeti sunuyoruz. Tamamı erkek kuzudan bıçak kıyması tabir ettiğimiz şekilde yüzde 100 kuzu etinden yaptığımız kebaplarımızla orijinal tat ve lezzetle kendinizi Adana'da hissedeceksiniz. Gerçek Adana kebabının yeneceği adres Adana Sofrası Osman Usta'dır" diyor.
ÇEŞME'YE ŞUBE
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Çeşme Ilıca'da yeni şubesiyle hizmet vermeye başlayacak olan Adana Sofrası Osman Usta'nın yeni şubesinde de aynı lezzeti ve kaliteyi koruyacaklarını söyleyen Osman Usta "Çeşme'ye şube açmamız bize olan güvenin sonucudur. Çeşme'ye iki farklı mekan açıyoruz. Birincisi "Adana Sofrası Osman Usta" olarak, ikincisi terasta üst düzey hizmet verecek "T-Bone Steak Hause"... Biz Bornova'da haftanın çoğunda rezervasyonsuz çalışmıyoruz. İzmir halkımızın bize vermiş olduğu sevgiye değere layık olmaya çalışacağız. Kaliteden kesinlikle ödün vermeyeceğiz" dedi.
