Kanat, Kanatcı Hüso’da yenir

Bugünkü lezzet durağımız, İzmir'e kanat konseptini ilk getiren Kanatçı Hüso. Kanatçı Hüso, sunduğu lezzetler ve hizmetiyle özel bir mekan. Kendine has özel soslarıyla beyaz ve kırmızı et ızgara çeşitleriyle Çeşme otobanı altı, Balçova Bahçelerarası'nda hizmet veren Kanatçı Hüso, hayata geçirdiği yeniliklerle fark yaratıyor.

TAM BİR AİLE ORTAMI

Hüseyin Yıldız... İzmirli Kemeraltı esnafından tekstilci bir ailenin çocuğu. Milli yüzücü. 28 defa milli forma giymiş. Bir zamanların ünlü tekstil spor mağazası Yıldız 2000 spor mağazalarının sahibi. 2005 yılında gıda sektörüne girmiş. Giriş o giriş. Karşıyaka Mavişehir EGS Park alışveriş mağazasında "Kumru Kumpir"i açıyor. Aynı yıl "Kannatçı Hüso"yu kendi mülkleri olan arazide kuruyorlar. Hüseyin Bey tekstil işi ile uğraşırken İstanbul seyahatlerinde "Kanatçı Haydar"a gider çok beğenirmiş. "Neden İzmir'de de bir kanatçı restoran olmasın?" demiş. Açıkkapalı 650 kişi kapasiteli kır bahçesi konseptinde şehrin içinde ama şehrin stresinden uzak yeşillikler içerisindeki "Kanatçı Hüso"yu kurmuş. Kanatçı Hüso bölgenin en eski ve ilk mekanlarından. Buradaki huzur ve güven ortamından dolayı ailelerin tercih ettiği, çocuk oyun alanlarında çocukların oynayabileceği bir huzurlu keyifli bir mekan. Haftanın üç günü Çarşamba- Cuma-Cumartesi canlı müzik var. Canlı müzikte fasıl ve güncel müzikler sunulmakta. Doğum günleri, düğün, nişan, özel geceler gurup ve şirket yemekleri verilmekte. Yılların birikimi ve tecrübesi ile enfes lezzetleri ve uygun fiyatları için tercih edilmekte.

İZMİR'DE BİR İLK

İzmir'de lezzet tutkunlarının ilk akla gelen adreslerinden biri olduklarını belirten işletme sahibi Hüseyin Yıldız, "Kentimize ilk kanatçı restoranının kazandıran kuruluş olarak uzun yıllardan bu yana oğlum İsmail Yıldız ve aramıza yeni katılan oğlum Mert Yıldız ile birlikte başarıyla hizmet veriyoruz. Bu başarımızda kaliteden ödün vermeyen anlayışımız, işimizi severek yapmamız ve ailecek işin başında olmamız en büyük etken. Hijyen, lezzet ve kalite bizim için çok önemli. İzmir'de bir ilki başlatan firma olmanın avantajına sahibiz. Tavuk kanadından son derece leziz ürünlerin farklı sunumlarının yanı sıra zengin ızgara ve menü çeşitlerimizle tüm damak zevklerine hitap ediyoruz" şeklinde konuştu.

BABA VE OĞULLARI

Hüseyin Yıldız, mekanı oğulları İsmail Yıldız ve Mert Yıldız ile birlikte işletiyor. Mert Yıldız Yaşar Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü'nden mezun olunca burada işe başlamış. İsmail Yıldız aşçılık eğitimini, Amerika'da ve İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi'nde gastronomi ve dünya mutfağı konusunda almış. Çeşitli yemek dallarında sertifika, ödül ve diplomalara sahip.

SEZER ALTAN

Bu web sitesinde çerezler kullanılmaktadır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

"Tamam" ı tıklayarak, çerezlerin yerleştirilmesine izin vermektesiniz.