• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.11.2016, 00:00

Katy Perry Trump'a karşı...

Donald Trump'ın başkan olması kesinleştikten sonra Katy Perry, Planned Parenthood (Planlı Ebeveynlik) yardım kuruluşuna 10bin Dolar bağışta bulundu. Donald Trump "Başkan olursam bu tip organizasyon ve kuruluşlara hükümetten fon ayrılmasına izin vermeyeceğim" demişti. Hükümetin yardımını keseceği kuruluşlara kendisinin yardım toplayacağını açıklayan Perry, sosyal medya hesabından yaptığı bağışı paylaştı ve Amerika'da milyonlarca kadın için bir çok olumlu çalışması olan kuruluşlara yardım edilmesini istedi.

SCARLETT küçüldü

İri göğüsleriyle ve verdiği dekolteli pozlarla akıllarda yer edinen Scarlett Johansson'un yeni hali herkesi şaşırttı. Çin'de düzenlenen bir etkinliğe katılan 31 yaşındaki ünlü aktrisi görenler zayıflamış olduğunu farketti. Doğum yaptıktan sonra verdiği kilolar yüzünden bir zamanlar cesur dekolteler giymesini sağlayan iri göğüslerinin bir hayli küçüldüğü görüldü.

HBO'dan Game of Thrones sürprizi...

6. sezonunun finalini geçtiğimiz Haziran ayında yapan Game of Thrones'un DVD ve Blu- Ray satışları başlamıştı.
Yeni sezonun yayınlanmasını aylarca bekleyecek olan dizinin hayranlarını sevindiren bir gelişme yaşandı.
HBO'nun resmi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, İngiltere'de açılan Game of Thrones sergisinin görüntüleri paylaşıldı.
Daenerys Targaryern'ın takıları da dahil olmak üzere çekimlerde kullanılan birçok eşyanın yer aldığı sergide, Game Of Thrones'un yaratılış sürecinde kullanılan taslaklar, storyboard'lar, kostümler ve dizinin hayranlarının hazırladıkları eserler de yerini aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA