• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.11.2016, 00:00

Mannequin Challenge akımına Britney de katıldı...

Amerika'da son günlerde popülerleşen Mannequin Challenge akımı bütün dünyaya yayılmaya başladı. Gündelik hayatın içinde cansız manken gibi duran insanlar, görüntülerini sosyal medya hesaplarından yayınlayarak renkli görüntüler oluşturuyor. Beyonce, Kate Hudson, Kelly Rowland gibi ünlü isimlerin ardından Britney Spears da akıma katılanlardan oldu.

Selena Gomez, Justin Bieber ve Rihanna yarışı

Amerikan Müzik Ödüllerinde (AMA) 'yılın şarkıcısı' ödülü için son beş finalist belirlendi. Ödül için daha önce belirlenen 10 ismin arasından beş kişi hayran oylarıyla elendi. 20 Kasım'da gerçekleştirilecek törende 'yılın şarkıcısı' ödülü için yarışacak beş isim Selena Gomez, Justin Bieber, Rihanna, Ariana Grande ve Carrie Underwood olacak. Ödüllerde en çok adaylığı olan isim ise Drake oldu.

Harley Quinn'e ÖZEL FİLM

Geçtiğimiz Ağustos'ta gösterime giren Suicide Squad filminin en çok ilgi gören karakteri Harley Quinn için ayrı bir film çekilecek. Margot Robbie'nin başarılı performansıyla sinemaseverleri kendine bağlayan çizgi roman karakterini bu kez Christina Hodson yazacak. Şu ana dek oyuncu kadrosundan sadece Robbie'nin adı açıklandı. Diğer yandan Harley Quinn hayranlarını üzecek haber ise, filmin gösterime girmesinin en az 4 yıl sürecek olması.

İlk kez beraber görüntülendiler

Angelina Jolie'nin aldatıldığını iddia ederek açtığı boşanma davasıyla Brangelina çifti ayrılmıştı. Brad Pitt'in "Allied" filmindeki rol arkadaşı Marion Cotillard ile aşk yaşadığını söyleyen Angelina Jolie, iddiasını boşanma davasında da kullanmıştı. Filmin Los Angles galasında ikili ilk kez birlikte objektif karşısına çıktı. İddialar doğru olmasa da Cotillard ve Pitt, her zamankinden daha fazla ilgi gördü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA