• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.02.2017, 00:00

İLK KEZ RESMİ DAVETE KATILACAKLAR

Prens Harry bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Meghan Markle ile basından uzak yaşadıkları aşklarıyla biliniyordu. Cambridge Düşesi Kate Middleton'un kız kardeşi Pippa Middleton'un 20 Mayıs'ta gerçekleşecek düğününe davet edilen çift, ilk kez kraliyetin resmi bir töreninde beraber bulunacaklar.

SUPER BOWL FİNALİNE LADY GAGA DAMGASI

Amerika'da merakla beklenen Super Bowl finali pazar gecesi gerçekleşti. Her sene olduğu gibi bu sene de maçın devre arasında verilen konserde Lady Gaga sahne aldı ve izleyenlere unutumayacakları bir şölen izletti. Yaklaşık 15 dakika sahnede kalan ünlü şarkıcı birbirinden etkileyici sahne şovlarına imza attı.

BOB DYLAN'DAN YENİ ALBÜM

"Amerikan müzik geleneğinde yeni şiirsel anlatımlar yaratması" nedeniyle Nobel Edebiyat Ödülü'ne layık görülen Bob Dylan, yeni bir albümle dinleyicilerinin karşısında. 'Triplicate' adındaki üç CD'lik albümde 30 parça yer alıyor. Dylan'ın albümünden yayınlanan ilk şarkı Frank Sinatra'ya ait olan 'I Could Have Had You'

KARANLIĞIN 50 TONU'NUN GALASI YAPILDI

Karanlığın Elli Tonu filmi görkemli galasıyla büyüledi.
Zayn ve Taylor Swift'i soundtrack parçasında bir araya getiren filmin galasında ünlü isimler adeta birbirleriyle yarıştı. Başroller Jamie Dornan ve Dakota Johnnson da bol bol fotoğraf çektirdi. Film 10 Şubat 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

GISELE BUNDCHEN'IN GURUR GECESİ

Brezilyalı ünlü model Gisele Bündchen pazar gecesi oynanan Super Bowl finalinde eşi Tom Brady'yi yalnız bırakmadı. New England Patriots'un şampiyonluğa ulaştığı gecede maçın adamı olan Brady, Gisele Bündchen'in kendisine güç verdiğini söyleyerek sevincini eşi ve kızıyla beraber kutladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA