• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.02.2017, 00:00

BEYONCE İKİZLERE HAMİLE

Dünyaca ünlü pop yıldızı Beyonce, Instagram hesabından ikiz bebeklere hamile olduğunu açıkladı. Magazin dünyasının en ünlü çiftlerinden biri olan Jay-Z ve Beyonce, bir süredir ilişkilerinde sorunlar olduğu ve ayrılabilecekleri iddia ediliyordu. Beyonce, Instagram hesabında hamilelik fotoğrafını paylaşarak ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurdu. 35 yaşındaki yıldız paylaşımında "Aşkımızı ve mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyoruz. İki kez daha kutsanmış bulunuyoruz. Ailemiz iki yeni üyeyle büyüyeceği için minnettarız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

KATTY PERRY DE MODAYA UYDU

Şarkıları ve Orlando Bloom ile olan ilişkileriyle gündemden düşmeyen Katy Perry, kendi ayakkabı markasını tanıttı. Uzun zamandır bu proje üstünde çalıştığını söyleyen ünlü şarkıcı, bu işe bir hevesle girmediğini ve ciddi bir çalışma yaptığını belirtti. Spor ayakkabıdan platform topuklara pek çok seçeneğin olduğu koleksiyonda 40 çeşit model bulunuyor. Katy Perry, yakında piyasaya çıkacak olan tasarımları için oldukça heyecanlı...

RİHANNA SEZON FİNALİNDE

R&B ve hip-hop müziğin dünyaca ünlü divası Rihanna, sinema tarihinin en önemli korku-gerilim filmlerinden biri olan Sapık'ın (Psycho) televizyon ekranlarındaki uyarlaması Bates Motel'in Alfred Hitchcock'un orijinal filminde Janet Leigh tarafından canlandırılan ve zaman içinde ikonlaşan Marion Crane karakterini canlandıracak. Dizinin final bölümün yapılan bu sürprizin tanıtımları paylaşılmaya başlandı. İzleyiciyi filmin öncesine götürerek Norman Bates'in "sapık" olmadan önceki hayatına ışık tutan dizide efsane karakter Norman'ı Freddie Highmore, annesi Norma Louise Bates'i ise Vera Farmiga canlandırıyor. Yeni görüntüleri ile merak uyandıran sevilen dizinin final sezonu 20 Şubat'ta ekranlarda olacak.

ESKİ AŞIKLAR PİŞTİ OLDU

Geçtiğimiz yaz, Casper Smart'ın ikinci kez aldatmasıyla ayrılık kararı alan Jennifer Lopez eski aşkıyla bir doğum günü partisinde pişti oldu.
El Floridita adlı gece kulübünde gerçekleşen partiye yakın arkadaşı Leah Remini ile katılan Lopez, Smart ile karşılaşınca bozuntuya vermeden dostça sohbet etti. İkilinin kulüpten dışarı çıkarak sohbet ettiği görüntülendi, Smart'ın elindeki bir buket çiçek ise merak konusu oldu.

JAMES CORDEN'DAN MÜSLÜMANLARA DESTEK

27 Ocak günü Amerika'nın yeni başkanı Donald Trump, imzaladığı yasa ile Irak, Suriye, İran, Somali ve Libya vatandaşlarının ABD'ye girişini dört ay askıya aldı. #MuslimBan ismiyle anılan bu uygulamanın ardından birçok sanatçı ve müzisyenden tepki mesajları paylaşılmıştı.
Geçtiğimiz gün bir prosteto da ünlü talk show sunucusu James Corden'dan geldi. Carpool Karaoke skeçleriyle kendine geniş bir hayran kitlesi edinen Corden, kendini Los Angeles Havaalanına giderken kaydetti ve videonun sonuna "Bugün, James Los Angles'tan uçtu. Özgürlük hareketi tüm yasal göçmenler için kolay olmalı. Sadece beyaz Hristiyan olanlar için değil." notunu düştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA