• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.02.2017, 00:00

​GRAMMY'NİN KIRMIZI HALISI

Müzik dünyasının Oscar'ı sayılan Grammy ödül gecesinde Kırmızı Halı geçişi her sene olduğu gibi yine şıklık yarışına sahne oldu. Los Angles'taki Staples Center'da düzenlenen geceye katılan ünlüler birbirinden iddialı kıyafetleriyle göz doldurdular.


ADELE, BEYONCE'U AĞLATTI

Grammy Ödülleri'ne damgasını vuran İngiliz şarkıcı Adele 'Yılın Albümü' dalında rakibi olan 'Lemonade'in sahibi Beyonce'u onore etti. Adele gözyaşlarına hakim olamayarak "Bu ödülü kabul edemem. Lemonade albümü muazzamdı Beyonce, çok muazzam" ifadelerinde bulundu. Adele ödülünü ikiye böldü. Beyonce'un da bu hareket karşısında göz yaşlarını tutamadığı görüldü. Adele'in, ödülün bir diğer parçasını Beyonce'a verdiği öğrenildi.ağlattı

JAY Z'DEN DOĞACAK İKİZLERE ŞARKI

Geçtiğimiz haftalarda Beyonce'un eşi Jay Z ile ikiz bebek heyecanı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hamilelik haberiyle çiftin sıkıntılı geçen evliliğinin yoluna girdiği konuşulmaktaydı. Grammy'de sonra Jay Z, DJ Khaled ve eşi Beyonce ile çıkaracağı single'ın duyurusunu yaptı. Parçanın sözlerinde bir çok kez 'ikiz' vurgusu yapılması Jay Z'nin bu parçayı doğacak bebeklerine yaptığını doğruladı.

HUGH JACKMAN 6. KEZ OPERASYON GEÇİRDİ

Cilt kanserine yakalanan hugh Jackman, bir operasyon daha geçirdi. Jackman, burnundaki kanserli hücreyi aldırmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarına: "Eğer güneş kremi kullanmazsanız başınıza geleceklerin bir örneği" diyerek uyarıda bulundu.


OKSANA GRİGORİEVA NİŞANLANDI MI?

Mel Gibson ile ayrıldıktan sonra aşk hayatını bir kenara bırakıp sadece müzikle ilgilenen Rus piyanist Oksana Grigorieva, geçtiğimiz haftasonu Santa Monica'da kızı ile görüntülendi. Mel Gibson'ın 8. çocuğunu dünyaya getiren Oksana Grigorieva'nın ciddi bir ilişkiye yelken açtığı ve evliliği düşündüğü söylentileri konuşulurken, son gelen görüntülerde yüzük parmağındaki büyük yüzük bu iddiaları doğruladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA