• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
MelanIe Chısholm yeni bir tarz yarattı ÇAĞRI ZORER

MelanIe Chısholm yeni bir tarz yarattı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.03.2017, 00:00

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Melanie Chisolm geçtiğimiz gün ITV stüdyolarından ayrılırken görüntülendi.
Eğlenceli kişiliğiyle bilinen Chisolm objektiflere poz verdikten sonra bir anda koşarak uzaklaşmaya başladı.
Güzel sanatçının giydiği kumaş pantolon ve siyah mont ise görenleri şaşırttı. Erkek kıyafeti olduğu düşünülen pantolon ve montun yeni bir trend olarak mı yoksa çekim için mi tercih edildiği merak konusu oldu.

LADY GAGA'YA ROMANTİK JEST

Amerikalı şarkıcı Lady Gaga geçtiğimiz gece Hollywood Sunset Towers'taki partiye sevgilisi Christian Carino ile katıldı. Basına kapalı yapılan partiden geç saatlerde ayrılan Gaga ve Carino el ele çıktı. Tam bir centilmen olan Carino'nun ceketini sevgilisinin sırtına geçirmesi Lady Gaga'nın gülümsemesine ve Carino'ya sarılmasına neden oldu. Başarılı şarkıcı ve sevgilisi arabalarını beklerken de oldukça uyumlu ve mutlu görüntüler verdi.

KRISTEN STEWART SAÇLARINI KAZITTI

Amerikalı oyuncu Kristen Stewart yeni filmi Personal Shopper'ın prömiyerinde yeni saçıyla poz verdi.
Los Angeles'te düzenlenen gecede Stewart'ın kazıttığı saçları gecenin en çok konuşulan olayı oldu. Güzel oyuncunun yeni filminde gireceği rol için mi yoksa bunalımda olduğu için mi böyle bir karar aldığı merak konusu. Gecenin ardından sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda ise 26 yaşındaki oyuncunun giydiği pantolon hayranları tarafından sert eleştiriler aldı.

PERRY & BLOOM AŞKI BİTMİYOR

Geçtiğimiz hafta ortak bir duyuru ile ayrıldıklarını doğrulayan Katty Perry ve Orlando Bloom çifti için yeni bir iddia ortaya atıldı.
İkilinin ilişkilerini koparmadıkları ve hala mesajlaştıkları öğrenildi.
Bloom'un arkadaşları oyuncunun yeni bir ilişkiye hazır olmadığını ve Katy Perry ile birleşmek istediğini söyledi. Katy Perry tarafından bir açıklama gelmedi.

ANNA FARIS'İN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Aktör Chris Pratt'in eşi Anna Faris, 2014'ten beri Mom dizisinde rol alıyordu. Korkunç Bir Film serisi, The House Bunny filmlerinin ve Mom dizisinin yıldızı Anna Faris, 1987 yapımı romantik komedi filmi Overboard filminin yeniden çekiminde başrolde yer alacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA