• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Jolie uyuşturucu testinden geçmiş ÇAĞRI ZORER

Jolie uyuşturucu testinden geçmiş

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.03.2017, 00:00

2001 yılında çekilen ve tüm dünyada büyük hasılat başarısı gösteren Tomb Raider: Lara Croft filminin perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. Angelina Jolie'nin Lara Croft rolünü almak için uyuşturucu testine girmeyi kabul ettiği ve çekimler boyunca sürekli psikolijk durumunun kontrol edildiği öğrenildi. The Hollywood Reporter'da yayınlanan haberde; çekimlerden önce Angelina Jolie'nin kendisine verdiği sözü açıklayan filmin yönetmeni Simon West "Angelina bana tam olarak şöyle dedi; Filmi çekmek istiyorum ama yarattığım izlenimi de biliyorum. Buna değer olduğumu kanıtlamak için istediğin her şeyi yaparım. Sağlıklı olacağım ve çok çalışacağım."

Shakira yol haritasını açıkladı

Son bir yıl içinde yaptığı düetlerle ortalığı sallayan Latin şarkıcı Shakira, "Deja Vu" adlı parçada üçüncü düetini Prince Royce ile yaptı. Bir hafta içinde 22 milyon izlenen klip önceki düetleri geçecek gibi görünüyor. "La Bicicleta"nın 818 milyonu aşan; "Chantaje"ın ise 1 milyarı aşan izlenmesine düşünülünce, "Deja Vu"dan da yüksek bir beklenti var. Shakira bu son düetinin ardından çok yakında çıkacağı söylenen 11. stüdyo albümüne yoğunlaşacak. Latin Diva, şimdiden albümü için David Guetta, Calvin Harris, Stargate ve Luis Fernando Ochoa ile albümde yer alacak şarkılarının kayıtlarını bitirmiş durumda.

17 bin kişi Drake'i boşuna bekledi

Drake, Avrupa turnesi kapsamında Amsterdam konserini iki kez iptal etmiş ve bir çok hayranı hayal kırıklığına uğramıştı. Geçtiğimiz gün üçüncü kez Amsterdam'a gelen Drake'i konser alanında 17 bin kişi beklemeye başladı. 3 saat boyunca sahneye çıkmayan ünlü şarkıcının basın sözcüsü şarkıcının hasta olduğunu, bu nedenle konserin iptal edildiğini açıkladı. Son üç ayda üçüncü kez iptal edilen konser nedeniyle şarkıcıya tepki yağdı.

"Hamileliğimin rolüme katkısı oldu"

Anne Hathaway Nisan ayında vizyona girecek olan Colossal adlı filminin çekimleri sırasında hamile olmasının filmdeki performansına olumlu yansıdığını söyledi. Hathaway, "Oynadığım karakter Gloria çok eğlenceli, sürekli mutlu, depresyondan uzak bir parti kızı. Hamileliğim sırasında ben de bu duygular içindeydim, bu nedenle Gloria'nın hislerini yansıtmakta zorlanmadım" dedi.

Aniston'a rötarlı kutlama

Oyuncu Jennifer Aniston oyuncu eşi Justin Theroux ile Meksika kaçamağı yaptı. Leftlovers dizisinin başarılı oyuncusu yaptığı açıklamada Jennifer'a güzel bir doğum günü kutlaması yapamadıkları için gecikmeli olarak kaçamak yapmak istediklerini ve eşine Cabo'da ufak bir tatil sürprizi yaptığını açıkladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA