• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Netflix’ten Osmanlı dizisi geliyor ÇAĞRI ZORER

Netflix’ten Osmanlı dizisi geliyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.05.2017, 00:00

Geçtiğimiz haftalarda Netflix Başkan Yardımcısı Erik Barmack, Türkiye pazarına girdikten sonra yerli bir yapım çekeceklerini müjdelemişti. Merakla beklenen yapım hakkında yeni detaylar geçtiğimiz gün açıklandı. Osmanlı döneminde geçecek olan dizide, özel güçlere sahip genç bir adamın İstanbul'u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı verdiği savaşı konu alacak dizinin 2018'de yayına girmesi bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu hakkında henüz bir açıklama yapılmamış olsa da izleyenleri zengin bir kadro bekliyor.

Miranda Kerr evlendi

Victoria's Secret modellerinden Miranda Kerr ile Snapchat'in kurucusu, dünyanın en genç milyarderi Evan Spiegel aile arasında yapılan bir düğünle evlendi. İki yıldır birlikte olan çift, Spiegel'in evinin bahçesinde 40 kişilik davetli katılımıyla aile arasında bir düğünle dünya evine girdi. Ünlü model İngiliz aktör Orlando Bloom ile altı yıllık evliliğini 2013 yılında sonlandırmıştı. Spiegel 2,1 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en genç milyarderi olarak anılıyor.

Beklenen albümün tarihi belli oldu

Melankolik Prenses Lana Del Rey, yeni albümünün tanıtımını albüm çıkmadan her hafta bir parça yayınlayarak yapmıştı. Tüm dünyada oldukça büyük bir hayran kitlesi olan Lana Del Rey'in yeni albümü 'Lust For Life' 21 Temmuz'da raflardaki yerini alacağı açıklandı. Albümde The Weeknd'in yanı sıra Fleetwood Mac'ten Stevie Nicks ile de işbirliği var yapan güzel şarkıcı, yeni albümünün diğer albümlere göre sosyal açıdan daha bilinçli olduğunu söyledi.

Rihanna'nın başı hayranı ile dertte

Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın uzun bir süredir Salmir Feratovic isimli hayranı ile başı dertteydi.
Geçtiğimiz yıl Rihanna'nın evine iki kez girmeye çalışan ve polis tarafından tutuklanan Feratovic, şarkıcıya zarar vermeye çalışmadığını söylemişti. Feratovic tarafından sürekli takip edilen güzel şarkıcı daha fazla bu duruma dayanamadı ve tekrar polise başvurdu. Beş günlük hapis cezası alan Feratoviç, bu cezanın kendisini durduramayacağını söyledi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA