• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir ’Örümcek Adam’ klasiği ÇAĞRI ZORER

Bir 'Örümcek Adam' klasiği

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.07.2017, 00:00

Örümcek-Adam: Eve Dönüş filminin başrol oyuncuları Tom Holland ve Zendaya'nın filmin setinde başlayan ilişkilerinin aşka dönüştüğü iddiaları Hollywood'un en çok konuşulan haberi oldu Üçüncü kez çekilen Örümcek Adam serisinde daha önceki başroller de aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. İlk serinin yıldızları Tobey Maguire ve Kirsten Dunst, filmde tanışıp ilişkiye başlamış aynı şey 2012 yılında ise Andrew Garfield ve Emma Stone'nin başına gelmişti. People'ın haberine göre, çifte yakın bir kaynak "İlişkileri Spider Man filminin setinde başladı. İlişkiyi gizli tutmaya ve birlikte görülmemeye çok dikkat ediyorlar fakat aynı zamanda, birlikte tatile gidip olabildiğince fazla vakit geçirmeye çalışıyorlar" dedi. Bu haberden sonra genç aktris Zendaya Twitter hesabından, "Bekleyin bekleyin.. En sevdiğim kısım birlikte tatile çıktığımızı söyledikleri kısım oldu. Ben yıllardır tatile çıkmıyorum! Peki ya sen?" diyerek Tom Holland'ı etiketledi. Tom Holland ise esprili bir dille, "Basın turu sayılır mı?" yazarak yapılan haberleri ti'ye aldı.

"Yayınlanmamış şarkıları var

80'li yıllarda efsanevi rock grubu Queen için çalışan Peter Hince, Under Pressure haricinde David Bowie ve Freddie Mercury'nin beraber kaydettiği yayınlanmamış birçok şarkısı olduğunu söyledi. Peter Hince, " Beraber yeni şarkılar da yaptılar; başkalarının şarkılarını da yorumladılar.
Stüdyoya gelip şarkıları hemen kaydediyorlardı. - All the Young Dudes, All the Way from Memphis ve birçok rock müzik klasiğini..." dedi. The Guardian gazetesine konuşan Hince, kayıtların Freddie Mercury'nin İsviçre'deki evinde yapıldığını da söyledi. Şarkıların ortaya çıkma durumu, müzik tarihçisi Neil Cossar'ın, Bowie'nin biyografisini yazdığı ve önümüzdeki günlerde yayımlanacak olan kitabında da yer alacak.

Sessiz sedasız evlendi

Ünlü oyuncu Rooney Mara'nın kendisi gibi aktris olan kızkardeşi Kate Mara, iki yıldır birlikte olduğu Jamie Bell ile dünya evine girdi. 34 yaşındaki oyuncu evlendiğini Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu. Mara, Netflix'te yayınlanan House of Cards'da gözüpek gazeteci Zoe Barnes'ı canlandırarak büyük beğeni toplamış ve sinema dünyasında da aranılan isim olmuştu.

Sosyal medya savaşları devam ediyor

2011 yılında katıldıkları yetenek yarışmasında bir araya gelerek müzik grubu kuran ve dört yıl sonra dağılan One Direction'ın eski üyelerinden Harry Styles ve Niall Horan, sosyal medyada birbirlerine rakip oldu. Çıktıkları günden beri grubun en popüler ismi olarak öne çıkan Styles'ı, eski grup arkadaşı Horan, Twitter'da takipçi sayısıyla solladı. Horan, Twitter'da 30.9 milyon takipçi sayısıyla 30.8 milyon takipçisi olan Styles'ın önüne geçti. Grubun diğer üyeleri, Louis Tomlinson 25.2 milyon, Zayn Malik'in 22.2 milyon ve Liam Payne'nin de 25.1 milyon takipçisi bulunuyor.

Michael C. Hall geri dönüyor

Dexter'daki ikonik rolü ile akıllara kazınan Michael C. Hall'un yeni projesi belli oldu. Oyuncunun Netflix ve Canal Plus ortaklığında hazırlanacak olan Safe'in başrolünde yer alacağı açıklandı. Çekimleri geçtiğimiz gün başlayan dizinin senaryosunu Shameless'ın kamera arkasında yer alan Danny Brocklehurst üstleniyor. Hall, yapımda eşi öldükten sonra iki kızı Jenny ve Carrie'yi tek başına yetiştiren plastik cerrah Tom rolünü canlandıracak. Ayrıca ünlü aktörün sevenlerini mutlu edecek yeni bir gelişme daha var, Michael C. Hall bu rolünden önce The Crown'un ikinci sezonunda John F. Kennedy'yi canlandıracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA