• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CEO’ların kavgası ÇAĞRI ZORER

CEO’ların kavgası

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.07.2017, 00:00

Bir tarafta Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, diğer tarafta SpaceX, Tesla arabalarının CEO'su Elon Musk.
Dünyanın en önemli iki CEO'su yapay zekalar ve bunların dünyaya vereceği zararlarla ilgili konuda Mark Zuckerberg'ün fitili ateşlemesi ile ciddi bir tartışmaya girdi. Zuckerberg, Elon Musk'ın yapay zekaların tehlikeli olabileceğini söylemesine "oldukça sorumsuz" diyerek sert bir polemik yarattı. Zuckerberg, "Bence insanlar kendi kıyamet senaryolarını hazırlamaya çalışıyorlar" dedi.
Elon Musk ise Twitter hesabından "Mark ile bunu konuştum. Kendisinin konuyla ilgili anlayışı sınırlı" diyerek Zuckerberg'in konu hakkında bilgisizliğini küçümseyerek tartışmayı daha da alevlendirdi.
İki büyük ismin kapışması devam edecek gibi görünüyor.

Beyonce ve Jay Z'nin yeni sorunu Blue Ivy

Bir süre önce ikiz bebekleri Sir ve Rumi'yi kucaklarına alan Beyonce ve Jay Z çifti sorunlu evliliklerine yeni bir kavga konusu ekledi. İkizler doğduktan sonra her şeyin yoluna girmesi beklenirken, ünlü çift bu kez de 5 yaşındaki kızları Blue Ivy'nin geleceği hakkında tartışmaya başladı. RadarOnline'nin haberine göre, Jay Z, kızının küçük yaşına rağmen kırmızı halılarda pahalı kıyafetlerle boy göstermesine tepki gösterdi. Gelecekte kızının model olma hayalleri kurmasını istemeyen Jay Z, eşini bu konuda uyardı. Görünen o ki, Blue Ivy bundan sonraki galalarda daha az görünecek.

The Rolling Stones yeni albüm için stüdyoya giriyor

Müzik kariyerlerinde yarım asrı deviren ve özellikle son 5 yıldır dünya genelinde konserler vermeye devam eden İngiliz rock grubu The Rolling Stones, yeni albüm için stüdyoya girmeye hazırlanıyor. Grubun gitaristi Keith Richards da haberleri doğruladı ve sıkı bir çalışmaya gireceklerini söyledi.
En son 2005 yılında A Bigger Bang albümünü yayınlayan grup, geçtiğimiz sene ise Blue & Lonesome isimli bir 'cover' albümü yayınlamıştı.

Martin eleştirilere yanıt verdi

Game Of Thrones'un yazarı George R.R. Martin uzun süredir beklenen kitabı Winds of Winter hakkında konuştu.
Kendi internet sitesinde açıklama yapan Martin, "İnternette kitabım hakkında asılsız açıklamalar yapıldığını görüyorum hem de sözde gazeteciler tarafından.
Hangisi daha saçma bilmiyorum; iddiaalardan birine göre kitabı bitirdim ama yayınlamıyorum ya da aslında tek bir sayfa bile yazmadım. Bu iki söylem de eşit derecede saçma. Westeros'un hikayesini anlattığım kitabım 2018'de raflarda olacak" diyerek kitabını bekleyen hayranlarına müjdeyi verdi.

Anne Hathaway Barbie oluyor

Küçük kızların sevgili oyuncağı Barbie'yi temel alan Barbie filmi için başrol arayışı devam ederken yeni bir aday ortaya çıktı. Trainwreck ile bir anda tanınmaya başlayan, komedinin yükselen yıldızı Amy Schumer'dan boşalan yeri doldurması için düşünülen ismin, Akademi ödüllü oyuncu Anne Hathaway olduğu iddia edildi.
The Tracking Board'da yer alan habere göre henüz konuya dair Hathaway'le iletişime geçilmedi ya da bir teklif hazırlanmadı. Buna rağmen söylentiler sosyal medyada Barbie hayranlarını ikiye böldü. Hathaway'in kötü bir seçim olduğunu düşünenler ve güzel aktrisin hayranları karşılıklı postlarla tartıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA