• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rihanna galaya damgasını vurdu ÇAĞRI ZORER

Rihanna galaya damgasını vurdu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.07.2017, 00:00

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, başrolde yer aldığı 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu' filminin Londra prömiyerine katıldı. 29 yaşındaki şarkıcı, Giambattista Valli imzalı kırmızı elbisesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Barbadoslu yıldızın son zamanlarda aldığı kiloları örtmek için böyle bir kıyafet seçtiği iddia edildi. Rihanna'nın galadaki mavi halı üzerinde kıpkırmızı görünümü, sosyal medyada ilgi odağı olurken, güzel şarkıcının hayranları basit bir elbiseyle bile göz kamaştırmayı başardığını belirtti.
Yapılan eleştiriler ise kıyafetin hamile kadınlar için olduğu yönünde oldu.

Harika ikili

Emmy adayı oyuncu Jacqueline Bisset ve Sex and the City ile yıldızı parlayan Sarah Jessica Parker yeni romantik dram filmi "Best Day of My Life"ta bir araya geliyor. Variety'de yer alan habere göre Bisset, Parker'ın canlandıracağı karakterin annesi olarak boy gösterecek. Filmin kalabalık oyuncu kadrosunda aynı zamanda Renee Zellweger, Common, Isabella Rossellini, Simon Baker, Taylor Kinney ve Gus Birney de yer alıyor.

Justin Bieber, hayranlarını üzmekten vazgeçmiyor

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, "Purpose" isimli dünya turnesine çıkmış ve turne boyunca bir çok habere konu olmayı başarmıştı. Ünlü şarkıcı yine ilginç bir karar alarak turneye devam etmeyeceğini ve kalan 14 konserini iptal ettiğini duyurdu.
23 yaşındaki pop yıldızının sözcüsü, Bieber'ın kararına beklenmedik koşulların neden olduğunu söyleyerek iptal olan konserlerin bilet iadesinin yapılacağını belirtti. Ünlü şarkıcı, son yıllarda agresif hareketleriyle tepki çekmiş, yasadışı araç kiralamak ve komşusunun evine yumurta atmak gibi olaylar yüzünden yargılanmıştı

Hip-Hop'un yükselişi

Müzik pazarı üzerine yapılan araştırmalar bugüne kadar Rock müziğin albüm satışlarında her daim zirvede olduğunu göstermişti.
2017'nin ilk yarısı için yapılan araştırmada, sadece normal ve dijital album satışları değil, internet üzerinden dinlenen şarkıların da verileri toplandı. Hip-hop ve R&B'nin ABD'de müzik piyasasının yüzde 25'ini oluşturduğunu, rock müzik için ise bu oranın yüzde 23'te kaldığı ortaya çıktı. Hip hop ve R&B'nin rock müziği geçmesinin nedeni olarak internet üzerinden dinlenen şarkılar olduğu gösterildi.

Amy Winehouse'u unutmadı

Popun kraliçesi Lady Gaga, Amy Winehouse'u ölümünün 6. yıl dönümünde Twitter hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla andı.
ABD'li pop yıldızı Lady Gaga, kişisel Twitter hesabından paylaştığı Amy Winehouse fotoğrafının altına "Seni ve sesini özlüyoruz Amy. Sevdiğimiz insanlara saygı ve hürmetle yaklaşmamız gerektiğini hatırlamamız gereken bir gün bugün." diye yazdı.
Grammy ödüllü R&B ve Jazz sanatçısı Amy Winehouse, 6 yıl önce 23 Temmuz'da alkolden zehirlenerek 27 yaşında hayatını kaybetmişti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA