• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İrina Shayk evlilik mesajı verdi ÇAĞRI ZORER

İrina Shayk evlilik mesajı verdi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.04.2018, 00:00
Fethiye Ölüdeniz’de, Amerikalı aktör Bradley Cooper ile görüntülenen Irana Shayk, defilede gelinlik giydi ve Cooper’a mesaj verdi...

Geçtiğimiz hafta Bradley Cooper ile Fethiye Ölüdeniz'de görüntülenen Rus manken Irina Shayk, Barcelona'da düzenlenen gelinlik fuarında görev aldı. Siyah tulumu ve düzgün fiziğiyle göz kamaştıran Shayk, birbirinden güzel gelinliklerle bol bol poz verdi.

HAYRANLIKLA BAKTI

32 yaşındaki modelin tanıttığı gelinliklerden birine hayranlıkla bakması, evliliği ne kadar çok istediği yönünde yorumlandı.
Üç yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz yıl mart ayında ilk çocuklarını kucağına Cooper ve Shayk çifti, gizlice nişanlanmış fakat beklenen düğün bir türlü gerçekleşmemişti.
İkili hakkında çıkan dedikodular, Bradley Cooper'ın evliliğe sıcak bakmadığı ve bu yüzden hayat arkadaşıyla sık sık kavga ettiği yönünde.

GREY'S ANATOMY DİZİSİ REKOR KIRDI

Tüm dünyada ilgiyle izlenen fenomen dizi Grey's Anatomy 15. sezonu için onay almayı başardı. Emektar hastane dizisi böylece Amerika tarihinin en uzun soluklu dizisi unvanını almış oldu. 1952 tarihli komedi dizisi The Adventures of Ozzie and Harriett'e ait olan en uzun dizi rekoru böylece Grey's Anatomy'ye geçmiş oldu. ABC Entertainment'ın genel müdürü Channing Dungey, bu yolculuğun başından beri diziye sadık kalan hayranlara ve sonradan keşfeden yeni nesillere teşekkür ettiklerini söyledi.

SCARLETT JOHANSSON MÜZİĞE GERİ DÖNÜYOR

2009 yılında bir araya gelerek Break Up isimli bir albüm yayınlayan müzisyen Pete Yorn ve Hollywood'un en güzel aktrislerinden Scarlett Johansson ikilisi, 9 yıl aradan sonra bir kez daha stüdyoya girme kararı aldı.

ÇOK KONUŞULUYOR

Kaldıkları yerden devam eden ikili, 1 Haziran'da yayınlanacağı duyurulan Apart isimli albümle müzikseverleri yine memnun edecek gibi görünüyor.
Pete Yorn'un 2016 çıkışlı albümü Arranging Time'da yer alan Tomorrow'un güncel bir yorumunun da yer alacağı albüm, şimdiden sosyal medyadan en çok konuşulan müzik olaylarında biri oldu.

MCCARTHY YAPAY ZEKAYA KARŞI

Komedi filmlerinin sevilen oyuncularından Oscar adayı aktris Melissa McCarthy'nin başrolünü üstlendiği yeni filmi "Super-Intelligence"ın vizyon tarihi belirlendi. Komedi ve aksiyon türündeki eğlenceli filmin 25 Aralık 2019'da gösterime gireceği duyuruldu. Melissa McCarthy'nin eşi olan Ben Falcone'un yönetmen koltuğunda yer aldığı film, hayatından memnun olmayan eski bir kurumsal yönetici Carol Peters'ın, yapay zeka olan ilk süper istihbarat robotları ile girdiği mücadeleyi ele alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA