• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayırsever Beyonce ÇAĞRI ZORER

Hayırsever Beyonce

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.04.2018, 00:00
Beyonce, Coachella 2018’de gösterdiği performans ve kıyafetleriyle büyük alkış toplayınca, dört üniversite öğrencisine 100 bin dolar bağışladı

Geçtiğimiz hafta sonu Coachella 2018'e damgasını vuran Beyonce, bağış yapma alışkanlığını verdiği konser sonrasında da sürdürdü.
Yıldönümleri, başarılı konserler gibi olaylardan sonra bağış yapmayı seven güzel şarkıcı, Amerika'nın Coachella Vadisi'nde düzenlenen, yılın en büyük açık hava festivalleri arasında yer alan Coachella 2018'de gösterdiği performans ve kıyafetleriyle büyük alkış toplayınca, dört üniversite öğrencisine 100 bin dolar bağışladı. 36 yaşındaki şarkıcı; Tuskegee Üniversitesi, Bethune- Cookman Üniversitesi, Louisiana Xavier Üniversitesi ve Wilberforce Üniversitesi'nden birer öğrenciye 25 biner dolar burs verdi. Beyonce geçen yıl Lemonade albümünün birinci yıldönümünde yaratıcı ve cesur kadınlara da maddi destek sağlamıştı.

JACKSON'LA DANS FIRSATI

Dünyaca ünlü şarkıcı Janet Jackson, yeni projelerinde yer almak isteyen dansçılara seslendi. Dünyanın her yerinden insanlara dans seçmelerine katılmaları için çağrı yapan başarılı şarkıcı, gelecek projeleri için yeni dansçılar aradığını duyurdu.

HERKESE AÇIK SEÇME

51 yaşındaki Jackson, web sitesinden yaptığı duyuruda "Seçmeler herkese, dünyanın her yerinden insanlara açık. Evet, doğru, sizinle konuşuyorum. Cinsiyetinizin, etnik kökeninizin, vücut şeklinizin, beden ölçünüzün ya da nerede yaşadığınızın bir önemi yok; bu eşit bir fırsat. Hepinizi görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

ARTIK ONUN DA YILDIZI VAR

Amerikalı aktris Eva Longoria hayalini kurduğu yıldıza en sonunda kavuştu. 43 yaşındaki oyuncunun da artık Los Angeles'taki Hollywood Ünlüler Kaldırımı'nda yıldızı var. Longoria için Los Angeles'taki kaldırıma yıldızının konulması şerefine kutlama yapılırken, hamile olan güzel oyuncu kutlamaya eşi Jose Baton ile birlikte katıldı. Adının yazılı olduğu yıldıza çok sevindiği görülen Longoria'nın mutlu gününde ünlü dostu Reese Witherspoon da yalnız bırakmadı.

PULİTZER MÜZİK ÖDÜLÜ KENDRİCK LAMAR'IN

Ünlü rap'çi Kendrick Lamar, geçtiğimiz yıl çıkardığı albümü DAMN ile Pulitzer Müzik Ödülü'nün sahibi oldu. Aralarında Yılın Albümü ve Yılın Rap Albümü dallarının da yer aldığı adaylıklarla Grammy'lere de damgasını vuran Kendrick Lamar'ın başarılı albümü, Pulitzer heyeti tarafından "Modern Afro-Amerikan yaşamının karmaşıklığını yakalayan fikirlerin etkilerini sunan, yerel özgünlüğü ve ritmik dinamizmi ile virtüöz bir şarkı koleksiyonu. " olarak tanımlandı. Kendrick Lamar, bu prestijli ödülü kazanan ilk rapçi oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA