• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
O kadın Katy Perry’miş ÇAĞRI ZORER

O kadın Katy Perry’miş

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.06.2018, 00:00
Kesha’nın prodüktörü Dr. Luke tarafından taciz edilmesi davasında yeni bir detay ortaya çıktı. Daha önce Lady Gaga ve Kesha arasındaki mesajlaşma gündeme gelmiş ancak tecavüze uğradığı iddia edilen kadının ismi açıklanmamıştı

Pop müziğin ünlü isimlerinden Kesha, bir dönem birlikte çalıştığı müzik prodüktörü Dr.Luke'un kendisine tecavüz ettiğini iddia edip konuyu 2014 yılında mahkemeye taşımıştı. Yıllardır süren tecavüz davası ile ilgili New York'ta görülen duruşmada, mahkemeye sunulan belgeler arasında müzik dünyasını sarsacak bir iddia daha ortaya çıktı.

TUTANAKTA OKUNDU

Kesha'nın 2016 yılında Lady Gaga'ya attığı bir mesajın içeriği mahkemede tutanak olarak okundu. Mesajda, Dr. Luke'un Katy Perry'e de tecavüz ettiğini belirtten Kesha'nın bu iddiası ortalığı karıştırdı. Daha önce Lady Gaga ve Kesha arasındaki mesajlaşma basının gündemine gelmiş ancak Dr. Luke tarafından tecavüze uğradığı iddia edilen kadının ismi açıklanmamıştı.

AÇIKLAMA GELMEDİ

Uzun bir süredir Dr. Luke ile çalışmayan Katy Perry, verdiği bir röportajda ünlü prodüktörle neden çalışmayı bıraktığı sorusuna "Yuvadan ayrılmak zorundaydım" cevabını vermişti. Konuyla ilgili Katy Pery ve Lady Gaga henüz bir açıklama yapmadı.

RAMİREZ'İN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Dominik Cumhuriyeti'nin sinemaya kazandırdığı güzel oyuncu Dania Ramirez, 'Tell Me a Story' adlı psikolojik gerilim türünde çekilecek yeni dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Dünyaca ünlü masallarda geçen hikayeleri, karanlık bir üslupla günümüz dünyasına uyarlayacak olan yapımda Ramirez'e Paul Wesley ve James Wolk eşlik edecek. İlk sezonu New York'ta geçecek olan dizi, ilk bölümlerinde Hansel ve Gretel, Kırmızı Başlıklı Kız ve Üç Küçük Domuzcuk masallarından esinlenecek.

RİHANNA'NIN ELBİSESİ KABUSU OLDU

Dünyaca ünlü R&B şarkıcısı ve oyuncu Rihanna, rol aldığı "Ocean's 8" filminin Londra'da düzenlenen galasında tercih ettiği elbise nedeniyle zor anlar yaşadı. Giydiği sarı metalik elbiseyle kırmızı ha lıda basının yoğun ilgisine maruz kalan fenomen şarkıcı, gece boyunca göğsünün açılmaması için yoğun çaba sarfetti.

HAYIRSEVER DJ

ÜNLÜ DJ Moby, şu ana kadar biriktirdiği bütün plak koleksiyonunu, Physicians Committee for Responsible Medicine isimli hayır kuruluşuna bağışlamak için satışa çıkardı.Yapılacak satışta yüzlerce plağın satılması beklenirken, ünlü DJ yaptığı açıklamada satılacak plakları senelerdir severek biriktirdiğini ve çaldığını söyledi. Moby, daha önce de bir hayır kurumu için, kullandığı enstürmanlarını satmıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA