• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sadece arkadaş değil, sevdalı ÇAĞRI ZORER

Sadece arkadaş değil, sevdalı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.06.2018, 00:00
25 yaşındaki müzisyen Nick Jonas, Hint oyuncu Priyanka Chopra ile ilişkisini sosyal medyadan duyurdu. Jonas’ın hayranları yaş farkından dolayı tepkili

Amerikalı müzisyen Nick Jonas'ın, Hint oyuncu Priyanka Chopra ile bir süredir birlikte olduğu ortaya çıktı.

'KİM DAHA TATLI?'

25 yaşındaki davulcu ve vokalist Jonas, geçtiğimiz yıl MET Gala'da bir araya geldiği Chopra için "Sadece arkadaşız" demişti. Fakat 35 yaşındaki Priyanka Chopra'nın, Jonas'ın Instagram hesabından paylaştığı koalalı fotoğrafının altına "Kim daha tatlı?" yorumunu yapması dedikoduları da beraberinde getirdi.
Us Weekly'e konuşan ikiliye yakın bir kaynak "Tahminleriniz doğru, birlikteler" ifadelerini kullanarak ilişkiyi doğruladı.
Kendinden 10 yaş büyük Hint güzelle birlikte olan Jonas'ın hayranları ise, başarılı müzisyenin yeni ilişkisine yaş farkında dolayı tepki gösterdi.

ZENDAYA EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Disney Channel'ın sinema dünyasına kazandırdığı genç yıldızlardan Zendaya, HBO yapımı gençlik dizisi Euphoria'nın baş rolüne getirildi.
Storm Reid, Maude Apatow ve Brian "Astro" Bradley gibi isimlerin güzel oyuncuya eşlik edeceği dizide, 17 yaşındaki Rue'nun hikayesi anlatılacak.
Uyuşturucu bağımlısı Rue karakterinin yaşadığı kimlik arayışı, travmalar ve kurduğu ilişkiler gibi konuları ele alacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise Augustine Frizzell oturacak.

JOKER BİR KEZ DAHA JARED LETO'YA EMANET

Vefat eden oyuncu Heath Ledger'a Oscar ödülünü getiren çizgi roman karakteri Joker, bir kez daha beyazperdede izleyici ile buluşacak. Suicide Squad'ta Jared Leto tarafından canlandırılan Batman filmlerinin en ilgi çekici kötü adamı, solo filminde bir kez daha Leto'ya teslim edilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA