• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Camila evlilik yolunda ÇAĞRI ZORER

Camila evlilik yolunda

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.06.2018, 00:00

Fifth Harmony gurubundan ayrılarak müzik kariyerine tek başına devam eden Camila Cabello ile İngiliz ilişki koçu Matthew Hussey İspanya'da sarmaş dolaş görüntülendi. 21 yaşındaki Küba asıllı Amerikalı şarkıcının, TV yıldızı Hussey ile oldukça samimi olduğu görüldü. İspanya'nın Barcelona kentine tatil için kız kardeşi ve annesiyle gelen Cabello'nun, uçaktan iner inmez 31 yaşındaki sevgisiyle buluştuğu öğrenildi. İkiliye yakın bir kaynak Cabello ve Hussey'in ciddi bir ilişkiye başladıklarını ve genç şarkıcının ailesinin de damat adayı ile tanışmak için Barcelona tatiline katıldıklarını söyledi. 21 yaşındaki Cabello ile sevgilisi geçtiğimiz Şubat ayından bu yana birlikteler.

KİRSTEN, YOUTUBE DİZİSİNDE

Yapımcılığını George Clooney'nin üstlendiği 'On Becoming A God In Central Florida' adlı dizinin baş rol görevi, sevilen oyuncu Kirsten Dunst'a emanet edildi. Ünlü aktris başarılı bir sezon geçirdiği TV dizisi Fargo'nun ardından bir kez daha dizi dünyasında yer alacak. YouTube platformunda yayınlanacak olan On Becoming A God In Central Florida'nın yürütücü yapımcısı da olan Dunst 2019'da izleyici karşısına çıkacak.

SANAT İÇİN SAÇINI KESTİRDİ

Merakla beklenen Captain Marvel'de Minn-Erva karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu Gemma Chan yeni rolü için saçlarına veda etti.
35 yaşındaki İngiliz aktris, çekimlerine başlanan yeni Marvel filminden bir set fotoğrafı paylaşarak yeni saç modelini takipçileriyle paylaştı.
Sosyal medyada yüzlerce beğeni alan paylaşım ünlü oyuncuyu mutlu etti. Öte yandan filmin oyuncu kadrosunda bulunan birçok ünlü ismin de rolleri uğruna fiziksel değişikliklere gittiği öğrenildi.

RYDER & REEVES'TEN ROMANTİK KOMEDİ

"Stranger Things" ile yeniden popülerliğini kazanan, bir dönemin sevilen yıldızı Winona Ryder ve "Matrix"in Neo'su olarak tüm dünyada fenomen olan Keanu Reeves'in başrollerinde yer aldığı "Destination Wedding" filminin vizyon tarihi açıklandı. Özellikle romantik komedi türünü seven izleyiclerin merakla beklediği yapımın 24 Ağustos'ta gösterime gireceği duyuruldu. İki ünlü ismin bir araya geldiği "Destination Wedding"in yönetmenliğini ve senaristliğini ise Victor Levin üstleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA