• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Zengin olmak beni suçlu hissettiriyor ÇAĞRI ZORER

Zengin olmak beni suçlu hissettiriyor

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.06.2018, 00:00
Ünlü model Gigi Hadid, “Ayrıcalıklı bir aileden geldiğimi biliyorum, dolayısıyla bu işe başladığımda bu ayrıcalık bana büyük suçluluk duygusu hissettirdi” dedi

Real Housewives of Beverly Hills dizisi yıldızı Yolanda Hadid ile milyarder Filistinli Muhammed Hadid'in kızı dünyaca ünlü model Gigi Hadid, Vogue Avustralya'nın Temmuz sayısının kapak kızı oldu.

AYRICALIKLI AİLE

Kariyeri hakkında çok özel açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki ünlü model, verdiği röportajda, modellik kariyerine başlarken büyük suçluluk hissettiğini, çünkü ayrıcalıklı bir aileden geldiğini belirtti.
Victoria's Secret modeli Hadid "Ayrıcalıklı bir aileden geldiğimi biliyorum, dolayısıyla bu işe başladığımda bu ayrıcalık bana büyük suçluluk duygusu hissettirdi" dedi. "Her zaman büyük bir iş ahlakına bağlı kaldım" ifadesini kullanan genç manken, "Çünkü ailem yokluktan geliyordu ve onları onurlandırmak için çalıştım" ifadesini kullandı. Henüz iki yaşındayken Guess için kamera karşısına geçen Hadid, 2011'den bu yana podyumlarda yürüyor.

ABBA, 35 YILLIK HASRETE SON VERDİ

Geçtiğimiz Nisan ayında yaptıkları açıklama ile 35 yıllık aradan sonra tekrar bir araya gelerek stüdyoya gireceğini müjdeleyen efsanevi müzik grubu Abba, buluşmanın ilk foğraflarını Instagram üzerinden paylaştı. Yeni albümleri için ilk çalışmalarına başlayan ekip iki yeni şarkı kaydedeceğini ve bu şarkıları Kasım ayında katılacakları özel bir televizyon programında dinleyiciyle buluşturacağını açıkladı.
Abba, 2019 yılında hologramlı sanal gerçeklik turnesi yapmayı planlıyor.

EMILIA CLARKE GOT'A VEDA ETTİ

Önümüzdeki sene son sezonuyla final yapacak olan fenomen dizi Game of Thrones'un yıldız ismi Emilia Clarke, yaptığı duygusal paylaşımla diziye veda etti. Sahneleri tamamlanan oyuncular bir bir diziye veda ederken Clarke yaptığı paylaşımda "Yaklaşık on yıldır ikinci evim olan bu topraklara veda etmek üzere bir teknede adaya gidiyorum. Yaşamayı hayal bile edemeyeceğim bu hayat için Game of Thrones'a ve her daim özleyeceğim aileye teşekkürler" ifadelerini kullandı.

JESSICA P. KENNEDY ANA KADROYA KATILDI

Geçtiğimiz sene The Flash dizisinin 4. sezonunda Mystery Girl karakteriyle ekibe katılan Jessica Parker Kennedy'nin yeni sezonda sürekli oyuncularından biri olacağı duyuruldu. The Flash'in yapımcılarından Todd Helbing'in yaptığı açıklamada, Parker'ın canlandırdığı karakterin dizide kilit rol oynayacağını ve spesifik bir nedenden ötürü geri döneceğini duyurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA