• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Terazi’ler takıntılardan kurtulmaya çalışmalı FİLİZ ÖZKOL

Terazi'ler takıntılardan kurtulmaya çalışmalı

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün hırslı yönlerimiz atağa kalkacak. Fakat, düşüncelerimizi çevremizden saklama gereği duyabiliriz. Kendimizi ortaya atmayacağız ve olayların sonuçlanmasını bekleyeceğiz. Sabırlı ve sistemli davranışlarımızla kendimizi gizleme gereği duyabiliriz. Kişisel problemler gündem kazanabilir. Bazı kanunların çıkmasında sıkı bir irdeleme söz konusu olacak. Anne ve babaların işleri güçleşebilir. Aile içi sorunların ortaya çıkması ve çocuklarla ebeveynleri arasında gerginlikler söz konusu olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:

Doğal yeteneklerini sergilemekten hoşlanırlar. Bazen anlaşılmamaktan yakınırlar ve yaşamlarını kendilerine zindan edebilirler. Zaman kavramını yitirebilecek kadar çalışabilirler. Yaşamın yorulmak bilmeyen özel işçileridir. Gizli olaylar ilgilerini çektikleri için araştırmaya bayılırlar. Yüksek idealleri olan bu kişiler akademik kariyer yapmaya adaydırlar. Önlemci ve koruyucudurlar. Dost çevreleri kalabalık olmasına rağmen, genelde yalnız insanlardır. Özgür hissetmezlerse, huzursuz ve kaprisli olurlar.

KOÇ:
Parasal gereksinmelerinizi karşılayacak yeni alanlar keşfedebilirsiniz. Başarılı olmanıza rağmen, tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanıyorsunuz. Verilmiş sözlerinizi yerine getirin.
BOĞA:
Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz.
İKİZLER:
Zihinsel aktivitenizin güçlü olması, sizi herkesten ayıran bir özellik ve siz bunu başarıyorsunuz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor.
YENGEÇ:
Maddi konularda istediğiniz bolluğa kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermek isteyeceksiniz. Girişimciliğinizi denemek istiyorsunuz. Arkadaşlarınızın tekliflerine hazır olun.
ASLAN:
Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve asla acele etmemelisiniz.
BAŞAK:
Enerjinizin yüksek oluşu nedeniyle, birçok işi bir arada yapıyor ve sonra çok yoruluyorsunuz. Bugün eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Bugün duygularınızı sınamalısınız.
TERAZİ:
Duygularınızı yoğun yaşamaktan yanasınız. Bugün risklerden uzak kalmalısınız. Maddi konularda değişimler söz konusu olacak. Karar vermeden önce dikkatli olmalısınız. Takıntılarınızdan uzaklaşmalısınız.
AKREP:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz.
YAY:
İsteklerinizi hiç kimseyi rahatsız etmeden bertaraf edebiliyorsunuz. Satın alma duygunuzun yoğun olması nedeniyle, sonradan kullanmayacağınız bir şey alabilirsiniz. Kazançlarınız artacak.
OĞLAK:
Duygularınızda yenilenmeler söz konusu. Kendinizi rahat hissetmeli ve tepkilere hazır olmalısınız. Kendinizi savunma konusunda başarılı olduğunuz kesin. Bugün iletişim konusunda şanslısınız.
KOVA:
Kendi iç dünyanızda geniş düşünüyor fakat uygulama alanında tereddüt ediyorsunuz. İstediğiniz her başarıyı, çabanızla elde etmek istiyorsunuz. Evinizle ilgili yoğun bir çalışma temposu içindesiniz.
BALIK:
Bugün, yakın ilişki halinde bulunduğunuz insanlarla yapacağınız fikir alışverişlerinden yola çıkarak, kısa seyahatleri gündeminize alabilirsiniz. Ay çevre ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA