• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kendinizi enerjik ve güçlü hissedeceksiniz FİLİZ ÖZKOL

Kendinizi enerjik ve güçlü hissedeceksiniz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.06.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Aşka dayanan duygularımızın atağa kalkmasıyla kendimizi enerjik ve güçlü hissedeceğiz. Yaşantımızdaki kişilerle ortak aktivitelere katılacağız. Özgürlüğün, duygusallığın ve enerjinin sentez oluştuğu bu günde, kişisel amaçlar toplum hizmetinde kullanılacaktır. Sanatçılarımızın çoğu yeni projeler için girişimde bulunacaklar. Sanatsal olayların sonuçlarında, maddi kazanç anlamında geri dönüşler yaşanacak. Yöneticiler, kendilerine yeni iş alanları bulacaklar. Sosyal statümüzle ilgili yapılanmalar söz konusu. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Bugün, maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçmeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Maddi konularda şanslarına güvenirler. Enerjik yapılarını her alanda belli ederler. Oldukça cesaretlidirler. Çevresindeki olaylara eleştiri getirmekten hoşlanırlar. Birlikte çalıştığı kişilerden zarar görebilirler. Ortaklık söz konusu olduğu zaman dikkatli olmaları gerekir. İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Bilinçaltlarında adalet duyguları çok gelişmiş olduğu için vicdanlarının kabul etmediği hiçbir şeyi onaylamazlar. Yaşam deneyimleri, yargı yeteneklerini geliştirmeyi öğretecektir. İyi bir eğitim ile edebiyat kabiliyetini birleştirerek, kariyer sahibi olurlar. Yaşamlarında yüksek mevkili kişilerden fayda sağlarlar. Devlet işlerinde başarılı çalışmalar yaparak istedikleri noktalara geleceklerdir. Kendilerine her konuda güvendikleri için, sadece kendi fikirlerini beğenirler. Güleryüzlü bir karakterleri vardır. Hem sosyal hem de iş konularında dürüst ve adaletli davranırlar

KOÇ:

Kendinizi sorgulamaktan yorulmamalı ve olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmalısınız. Çevre ilişkilerinde değişim fırsatları sizi bekliyor. Bugün, uyumlu birliktelikler gerçekleştireceksiniz.
BOĞA:
Parasal sorunlarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı içinde olacaksınız. Fırsatların ayağınıza gelmesini istiyorsanız, biraz da sizin çaba göstermeniz gerekiyor.
İKİZLER:
İş yaşantınızda pasif durumda kalmak canınızı sıkıyor. Kendinizi ispat etmek için, yoğun çaba harcamanız, etrafınızdaki kişilerin dikkatini çekmeyebilir. Bugün, hoşgörülü olmak zorundasınız.
YENGEÇ:
kişisel özelliklerinizi ortaya koyacak çalışmalar içindesiniz. Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Bugün, düşüncelerinizde belli bir yoğunluk hakim. Süregelen ilişkinizde mutlu sona yaklaşıyorsunuz.
ASLAN:
Enerjinizin güçlü olması, size bazı duygusal hatalar yaptırabilir. Bugün, olayların üzerine gitmek yerine, kendinizi geriye çekebilirsiniz. Sabit yapınızdan taviz vermek istemediğiniz için, tepki çekebilirsiniz.
BAŞAK:
Aileniz ve kalıplarınız arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.Hedeflerinizdeki genişlemeler, sizi olumlu motive edecek. Bugün, kafanızda bazı kıyaslamalar yapacaksınız.
TERAZİ:
Her zaman kişisel gelişiminizi ön plana çıkarıyorsunuz. İç sesinizin sizi yönlendirmesi çok güzel fakat siz de yarattığı duygu karmaşasını da, yok sayamazsınız. Arkadaşlarınızın önerileri ilginizi çekebilir.
AKREP:
Yaşantınızdaki duygusal değişimlere kendinizi hazır hissetmediğiniz için, çelişkiler içinde yaşamak sizi sıkabilir. Yaşamınızla ilgili karar vermek için acele etmeyin. Güçlü bir paylaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz.
YAY:
Ortaklık içinde olduğunuz kişilerin sizin üzerinizdeki etkisi oldukça büyük. Farklı fikirlere sahip olsanız bile, birbirinizden olumlu elektrik alıyorsunuz. Yaşamınızı kolaylaştıran kişileri seviyorsunuz.
OĞLAK:
Yatırımlarınız konusunda akıllıca davranıyorsunuz. Bugün, beklediğiniz haberler konusunda acele etmemelisiniz. Yolculuklarda yaşayacağınız aksilikleri düşünerek, bu tür düşünceniz varsa ertelemelisiniz.
KOVA:
Değişik düşüncelerden yola çıkarak ortak payda oluşturabileceğiniz özel bir konu ile yaşamınıza yeni bir yelpaze açacaksınız. Birlikte olacağınız kişilerin birbirinize katkısı oldukça büyük olacak.
BALIK:
Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Bazı dış etkenler, sizin enerji gücünüzü etkiliyor. Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere zayıf ve duygusal davranacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA