• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İlişkilerimizi gözden geçirmek isteyeceğiz FİLİZ ÖZKOL

İlişkilerimizi gözden geçirmek isteyeceğiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
İsteklerimizde yaratıcılık hakim. Duygusal yönlerimizde uçuculuk söz konusu. İlişkilerimizi yeniden gözden geçirme ihtiyacı içinde olacağız. Basın ve yayın kuruluşları için olumlu bir gün. Hareketli ve enerjik olcağız ve sosyal yaşantımıza ağırlık vereceğiz. Bazılarımız için, zorlu bir gün olabilir. Verdiğimiz sözleri yerine getirmeli ve hukuksal olaylarımıza dikkat etmeliyiz. Yenilikler ilgimizi çekecek ve yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiz. Hızlı düşünecek ve hızlı hareket etmek isteyeceğiz. Kızgınlıklarımızı bugün her an denetlemek zorundayız. Özgürce düşünerek bazı başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Faturalarımız konusunda bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:

İdealist ve insancıl kişilerdir. Akıl ve duygusallık, bu kişilerde birlikte çalışır. Zamanın çok ilerisinde oldukları için, çevreleriyle aralarında daima bir mesafe vardır. Oldukça çekici ve ilginç konuşmalar yaparlar. Hayal güçleri çok kuvvetlidir. Kişisel özgürlükleri çok önemli olduğu için, asla geleneksel yaşamazlar. İnsanları olduğu gibi kabul etmesini öğrenemedikleri için, soğuk ve bencil olmakla suçlanabilirler. Cesur, atak ve sınır tanımayan bir kişilikleri vardır. Tahminlerinde yanılmazlar. Kararları kesin ve isabetlidir. Güçlü içgüdüleri vardır. Ruhsal gelişimleriyle ilgili geniş çapta araştırmalar yaparlar. Din, felsefe, şiir ve müzik konularına özel bir şekilde yeteneklidirler. Sahne ışıklarından hoşlandıkları için, her zaman sıra dışı konulara ilgi duyarlar.

KOÇ:
Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Gücünüzü gösterecek işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün, çalışmalarınızın hazırlıkları içinde olacaksınız. Fikir alabilirsiniz.
BOĞA:
Güneş kombinasyon burcunuzdan size destek verecek ve beklentilerinizle ilgili değişim fırsatları yakalamanıza neden olacak. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Daha dikkatli davranacaksınız.
İKİZLER:
Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz. Bugün, sizi anlayacak arkadaş topluluğuyla bir araya gelmek isteyeceksiniz.
YENGEÇ:
Bugün, çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edecek ve birlikte çalıştığınız kişileri yargılayacaksınız. Siz, zor koşulları sevdiğiniz için, tüm güç olan olaylar gelip sizi buluyor.
ASLAN:
İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz.
BAŞAK:
Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermekten vazgeçin. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlarda paylaşımlar yaşayacaksınız.
TERAZİ:
Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını çok arzuladığınız bir gün.
AKREP:
Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanacaksınız.
YAY:
Ortak iş yaptığınız kişilerin geleneksel tavırları, tarzınıza uygun gibi görülebilir. Fakat iş yaşantınızda kendi kurallarınızın uygulanmasından hoşlandığınız bir gün. Eleştirel yönünüz güçleniyor.
OĞLAK:
Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ortaklık konusunda daha titiz davranmanızı öneriyor. İş temponuzun şartları bir hayli ağır. Üstelik, oldukça titiz davranıyor ve hiç kimseye güvenemiyorsunuz.
KOVA:
Başkaları için yorgunluk veren işler sizi etkilemiyor. Bugün üretkenliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Çevre iletişimine önem verdiğiniz bir gün. Sürprizlere açık olmanız gerekecek.
BALIK:
Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkileri gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Bugün, ailenizin yaşlı bireylerinden anne, hala teyze gibi kişilerin bazı istekleri olacaktır.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA