• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.05.2015, 00:00
KOÇ:
Bugün iddialı tavırlarınızla ortaya çıkıyor ve toplumda dikkat çekici işler yapmak istiyorsunuz. Egolarınızı tatmin etmek için elinize geçecek fırsatları akıllıca kullanmalısınız.

BOĞA:
Mesleki anlamda değişen şartlardan rahatsız olabilirsiniz. Farklı olmayı sevdiğiniz halde, bazı alışkanlıklarınızın elinizin altından kaymasına tahammül edemiyorsunuz. Fikir çatışmaları yaşanabilir.

İKİZLER:
Cinsel enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Kendi iç dünyanızda geniş düşünüyor fakat uygulama alanında tereddüt ediyorsunuz. Maddi konularda istediğiniz bolluğu kavuşmak için biraz beklemelisiniz.

YENGEÇ:
Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. İçinizde biriken enerjiyi çevre ilişkilerine de yansıyor. Uzun süredir yarım kalan projelerinizi artık tamamlamalısınız. Aklınıza takılan pürüzler sizi sıkmamalı.

ASLAN:
Çalışmayı seviyorsunuz. İşinize karışan kişilerden nefret ettiğiniz bir gerçek. Bugün çalışma alanınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Aklınızda birçok konu var. Hepsini aynı anda çözmeniz mümkün değil.

BAŞAK:
Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Bugün, özgürlüğünüzü ifade etme konusunda oldukça cesaretli davranacaksınız. İkili ilişkilerinizde oldukça çılgın bir gününüz.

TERAZİ:
Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Evinizle ilgili yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Girişimciliğinizi farklı konular üzerinde de özgürce denemek istiyorsunuz.

AKREP:
Bugün duygularınız oldukça karışık. Değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Düşündüğünüz olayların farklı bir şekilde yansıtılmasından dolayı biraz rahatsızlık duyabilirsiniz.

YAY:
Maddi konulara akılcı yorumlar getiriyor ve iletişim konusunda başarılı kompozisyonlar çiziyorsunuz. Risklere dikkat etmeli ve kendinize güvenmelisiniz. Doğru zamanı beklemekte yarar var.

OĞLAK:
Ay burcunuzda ilerlerken, huzursuz ve çelişkili yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Kişisel çatışmalar içinde olabilirsiniz. Yapacağınız işleri planlama konusunda zorluklar yaşayacaksınız.

KOVA:
Fikirlerinizden dün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Zihinsel aktivitenizin güçlü ve çok geniş spektrumlu olması, sizi herkesten ayırıyor. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.

BALIK:
Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir. Paylaşıma önem vereceğiniz bir gün. Karışık problemlerin üstesinden geleceksiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI