• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.11.2015, 00:00

KOÇ

Üzerinize sorumluluk hissinin ağırlığı çökebilir. Bu duygunuzu bertaraf edebilmeniz de; onlara daha yakın ve ön plana onların isteklerini alacak şekilde davranmanıza bağlı.

ASLAN

Duygusal konularda karşı tarafın düşüncelerinden etkilenmeniz yüzünden zorluklar yaşıyorsunuz. Bugün partnerinizin sezgileriyle hareket etmekten korkmamalı ve olayları akışını ona bırakmalısınız.

YAY

Düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu yoğunluk yaşayabilirsiniz. Aklınıza gelmeyen olaylar, yeniden kafanızda şekillenecektir. İyi niyetle yaklaştığınız konularda aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli.

BOĞA

Çalıştığınız kişilerin davranışları ile kendi yapabileceklerinizi karşılaştırmak sizi negatif etkiliyor. Nedeni de; referans noktası olarak belirlediğiniz kişilik davranışları, sempatik olan gelişigüzel hareketlerinizi kısıyor.

BAŞAK

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Dostlarınızın sizin düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli.

OĞLAK

Partnerinizle romantik ve duygusal bir gün sizi bekliyor. Güçlü iş birliği olduğunuz kişilerle aranızda uzaklıklar söz konusu ve onlarla iletişim sağlamak için, kısa yollar söz konusu olacak.

İKİZLER

Maddi konularda temkinli hareket etmekten yanasınız. Düzeninizin bozulması ve yaşam kalitenizde eksiklikler, sizi bunaltabilir. Uzun süredir yapmayı planladığınız değişimlere hazırsınız.

TERAZİ

Duygusal konularda bağımlı yaşamak motivasyon anlamında sizi rahatlatıyor. Yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir. Yaratıcılığınızı kullanacaksınız.

KOVA

Çevrenizde uç noktalarda düşünen kişiler var ve faydalı işler üretebilirler. Sistemli yapınızı zorlasa da, yenilikler konusunda esnek davranmalısınız. İlginç düşünceler için fazla beklemeyin.

YENGEÇ

Düşüncelerinizde sezgisel davranışlarınızın payı çok fazla büyük. Fikirlerinizi paylaşma konusunda farklı bir tutum izliyorsunuz. Görüşeceğiniz kişilerin, sizin için önemli bir performans sergileyeceğini biliyorsunuz.

AKREP

Aldığınız sorumluluklar konusunda titiz bir tablo çizerken, başlangıçlar için de, araştırmalar yapıyorsunuz. Seyahatler için uygun bir gün olmasına rağmen, küçük aksilikler yüzünden ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

BALIK

Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Bilgilerinizi paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde; yeniliğe açık olacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI