• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.11.2015, 00:00

KOÇ
Adımlarınızı sağlam atıyor ve detayları bile ustaca değerlendiriyorsunuz. İlişkilerinizde sizi gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Bilinçaltı tepkilerinizi dizginlemek zorundasınız.

ASLAN
İşinizde gerçekleştirmek istediğiniz konu ile ilgili çizdiğiniz rota, beyninize kazınıyor. Yeni önerilere tepkili davranıyorsunuz. Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler nedeniyle kendinizi germeyin.

YAY
Sosyal çalışmalara ağırlık veriyor ve ilginç kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacak, onun üzerinde etkili olmak isteyeceksiniz.

BOĞA
İletişim konusunda becerinizi maddesel konularla bütünleştirmek isterken, aile içi olayları da göz ardı etmeyeceksiniz. Gücünüzü birleştireceğiniz ve yaratıcılığından yararlanabileceğiniz dostlara ihtiyacınız var.

BAŞAK
Maddi konularda işbirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi aktarırken zorluk çekmeyeceksiniz. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman tatminkar sonuçlar alıyor ve zorluk çekmiyorsunuz.

OĞLAK
Öncülük yapabileceği bir aktivitenin başlangıcını yapacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda başarılısınız. Mars'ın kombinasyon burcunuzda ilerlemesiyle enerjinizde yükselmeler söz konusu.

İKİZLER
İlişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Girişimci yönlerinizi öne çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer vereceksiniz. Ailenizi ilgilendiren bir performans sergileyeceksiniz.

TERAZİ
Gelişen olaylara karşı oldukça temkinli hareket etmek zorunda kalıyorsunuz. Bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız bir ortamda olacaksınız.

KOVA
Partnerinizden beklediğiniz yoğun ilgiye karşı, sizin de aynı davranışı göstermenizi gerekebilir. Alınganlık göstermemeli ve olayları abartmamalısınız. Duygusallığınızı en iyi şekilde ortaya koyacaksınız.

YENGEÇ
Hayal gücünüzü kullanmak için donelere sahipsiniz. Kapasitenizi arttırmalı ve başarınızı perçinlemelisiniz. İş ilişkilerinizde alıngan davranışlar sergilediğiniz zaman, enerji kaybına neden oluyorsunuz.

AKREP
Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Kapasitenizin güçlü olduğunu çevrenize ispat etmelisiniz.

BALIK
Kimsenin fikrini sormak istemiyor ve şartlarınızı zorluyorsunuz. Hayal gücünüz mükemmel çalışıyor. Zamanlama konusunda ölçülü olmalı, pratik yönlerinizi ön plana çıkarmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI