• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.11.2015, 00:00
KOÇ:

Bugün her türlü yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz. Artık daha saydam olmanızın zamanı geldi.


BOĞA:

Temkinli davrandığınız zaman, kendinizi güven altında hissediyorsunuz. Bugün, partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Ona gerçek duygularınızı göstermelisiniz.


İKİZLER:

Bugün her türlü olayın altındaki problem gelip sizi bulabilir. Birçok zincirleme işleri aynı anda yapmak isteyeceksiniz. Zamanlama konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ:

Yaptığınız çalışmaları kazanca dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bugün hobilerinizle ilgili geniş bir araştırma platformu oluşturabilirsiniz. İçsel duygularınızı kişisel yeteneklerinizle birleştirmeyi amaçlıyorsunuz.

ASLAN:

Venüs Terazi burcunda ilerliyor ve yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Aşkta çılgınlıklar söz konusu. Sıra dışı konuların gündem kazanmasıyla bazı eski olayları artık arkada bırakacaksınız.

BAŞAK:

İsteklerinizi gerçekleştirme çabası içinde olacak ve bir çok kombinasyon çalışmalar içinde olacaksınız. Çevresel ilişkilerinizde, çekiciliğiniz gün geçtikçe artıyor. Duygusal hayatınız önemli.

TERAZİ:

Sürekli çekişmeniz, bunun kanıtı oluyor. Karşılıklı kişilik çatışmalar yaşadığınız kesin. Ortak bir çözüm bulmak için fazla zamanınız yok. Sağlık konusunda kaslarınıza dikkat etmelisiniz.

AKREP:

İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Partnerinizin isteklerine karşı kısıtlamalar getirmeniz mümkün. Bugün özellikle kendinize özgün davranışlar içinde olacaksınız.

YAY:

Aşk konusunda sabit duygular istemiyor, yaşantınızı renklendirmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün, geçici heveslere dikkat edin. Küçük hatalar daha sonra sorun haline gelebiliyor.

OĞLAK:

Partnerinizin şartlarını, kendi isteklerinizle birleştirebilir ve birlikte birçok ortak çalışma yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili birçok detaylar gündem kazanacak ve fiziksel arzularınız ön plana çıkacaktır.

KOVA:

Onunla iletişiminiz mükemmel gelişiyor. Sadece kaprislerinizi dengelemelisiniz. Farklı davranmak adına bazı aşırılıklar yapabiliyorsunuz. Bugün iştahınız oldukça açık.

BALIK:

Karşılaşacağınız kişilerin kişisel özellikleri sizin için çok önemli ve düşünce tarzınıza uygun kişilerle birlikte olacaksınız. Partnerinizin size olan davranışları gittikçe öne kazanıyor. Duygularınızı , içinizde biriktirerek, yanlış yapıyorsunuz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA