• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.11.2015, 00:00
KOÇ:

Aklınız maddesel konularda olmasına rağmen, sosyal yaşantınızı canlı tutmak için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda girişimci ve dürüst yaklaşımlarınızla örnek olacaksınız.

BOĞA:

İnatçı yapınız yüzünden aileniz ve sevdiklerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Mantıklı düşünceler içinde olsanız bile, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı düşünceye sahip olması gerekmiyor.
İKİZLER:
Çevrenizle inatlaşmak yerine ılımlı olmaya çalışmalısınız. Tarzınız öylesine farklı ki, düşüncelerinizdeki gizli mantık herkesi şaşırtıyor. Yaşamınızla ilgili kararları tek başınıza veriyorsunuz.
YENGEÇ:
Venüs burcunuzda ilerliyor ve isteklerinizi çok kolay yansıtıyorsunuz. Bugün sosyal yaşantınızda farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Kendinizle ilgili yorum yapmaktan çekindiğiniz bir gün.

ASLAN:

Taviz vermekten hoşlanmadığınız için, zor bir kişi olarak tanınıyorsunuz. Bugün geçmişinizle ilgili sezgisel yeteneğinizi kullanarak bazı unutulan konuların yeniden canlanmasına neden olacaksınız.

BAŞAK:

Yakın dostlarınızdan alacağınız davetlere katılmak için bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Görüşeceğiniz kişilerin akılcı ve zeki yönlerinden faydalanabilirsiniz. Bugün zaman kavramını unutabilirsiniz.
TERAZİ:

Yakın çevrenizden duyacağınız iltifatlar sizi mutlu edecek. Bugün, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. İletişim konusunda başarılı bir gününüz. Neşeli yapınız sayesinde farklı bir havanız var.
AKREP:

Bugün hiç kimseden akıl almaya niyetiniz yok. Bilgilerinizi kontrol etmeli ve düşüncelerinizi sistemli bir şekilde yaşama geçirmelisiniz. Katılacağınız toplantılarda istediğiniz havayı estireceksiniz.
YAY:
Güneş ve Merkür, beklediğiniz fırsatların size uzak yollardan geleceğini müjdeliyor. Günlük yaşantınızda takıldığınız konuların aklınızı karıştırmasına izin vermemelisiniz. İkna gücünüz artıyor.

OĞLAK:

Ailenizin kararlarına saygılı davranmak sizin yaşam tarzınız adeta. Onların fikirlerine aykırı davrandığınız zaman, huzursuz oluyorsunuz. Bugün anında müdahale etmeniz gereken konular gündeme gelecek.
KOVA:

Bugün, eşinizin duygusal takıntılarını çekemeyebilirsiniz. Oysa isteklerinin ne olduğunu öğrenirseniz, aranızdaki sorunları daha rahat çözeceksiniz. Mesleki konularda başarıyı yakalıyorsunuz.
BALIK:

Venüs'ün Yengeç'te ilerlemesi sizi duygusal ve farklı yapıyor. Ay, yollarla ilgili planları gündeme getiriyor. Seyahat için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Bazı isteklerinizde ısrarcı olmamalısınız.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA