• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.11.2015, 00:00
KOÇ:

Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Zamanı iyi kullanmanız gerekiyor.

BOĞA:

Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hâkim olacak. Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda ön yargılı olmasına neden oluyorsunuz.

İKİZLER:

Kişisel ve sosyal ilişkilerinizi destekleyen tavırlar sergileyeceksiniz. Bugün, yaşam enerjinizin güçlü olması partnerinizin de hoşuna gidebilir. Yolculuklarla ilgili şansınız kullanmalısınız.

YENGEÇ:

Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız. Arkadaş çevreniz genişledikçe tercihleriniz genişliyor.

ASLAN:

Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız.

BAŞAK:

Karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan çevre etkileşimlerden uzak kalın. Mars, burcunuzda ilerliyor. Kişisel enerjinizi, sosyal yapınızla birleştirerek kendinizi yoğun duygular içinde hissedeceksiniz.

TERAZİ:

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür içsel baskılar size yaramıyor. Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir.

AKREP:

Çevre ilişkilerinizde bazı dostlarınızın size önereceği tekliflere sessiz kalabilirsiniz. Bugün katılacağınız toplantılarda her zaman ki, farklı tarzınızla çevrenizi etkileyeceksiniz. Abartılara karşı tepkilisiniz sizden çekiniyorlar.

YAY:

Sevdiğiniz kişilerin değişen duyguları sizi olumsuz etkilese de, içinizdeki yaşam enerjisini hiç kimse bozamıyor. Zaman içinde edindiğiniz deneyimlerinizi bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz.

OĞLAK:

Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Çevrenizin sizin için ne düşündükleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Tartışma ortamlarından uzak kalmaya çalışın.

KOVA:

Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Bugün, İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız.

BALIK:

Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA