• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.08.2016, 00:00

KOÇ:

Hedeflerinizde ilerlemek ve iş yaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz.

BOĞA:

Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kariyerinizi daha yukarılara taşımak istiyorsanız, iş potansiyelinizi arttırmalısınız.

İKİZLER:

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal konularda kendinizi gizlemeye çalışıyorsunuz. Artık daha saydam olmanızın zamanı geldi. Yaşadığınız olayları belli bir dengede tutmaya çalışıyor olmanız, sizi yorabilir fakat elde edeceğiniz başarı buna değecektir.

YENGEÇ:

Bugün her şeyi mantık süzgecinden geçirdiğiniz için, hata yapma olasılığınız son derece zayıf. Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın acele verilmiş kararlar size yanıltabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.

ASLAN:

Arkadaşlarınız bazı önemli sorunlarını sizinle paylaşmak isteyeceklerdir. Görüşeceğiniz kişileri fikirlerinizle etkilemeniz çok kolay olacak ve onlardan ileriye yönelik sözler alabilirsiniz. Bugün yine ilginç fikirler peşindesiniz.

BAŞAK:

Ay, kariyer ilişkilerinizde yoğunluk yaşamanıza neden olabilir. Bugün, gizemli olaylara ilgi duyacaksınız. Birtakım şeylerin sizden saklandığını hissedecek fakat sakinliğinizi koruyacaksınız. Boyun kaslarınıza dikkat edin.

TERAZİ:

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz kendi disiplininizin uygulayıcısısınız. Araştırmayı seviyor ve yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsunuz. Bugün zihinsel aktiviteniz yüksek seyrediyor.

AKREP:

Kısa yollarla ilgili projeler gündeme geliyor. Geri giden Plüton aklınızın karışmasına neden olacaktır. Güneş Başakta ilerlerken kuralcı yönleriniz ön plana çıkıyor. Aşk ve duygusal konularda yoğunluk yaşayacaksınız.

YAY:

Düşüncülerinizi duygusal bir şekilde ele aldığınız için olaylara karamsar bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Maddi kaygılarınız yüzünden, kafanız oldukça karışıyor. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız.

OĞLAK:

Derin ve araştırmacı yapınızı daha da derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Bugün ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz. Olayları yorumlarken, mantık süzgecinin çok önemli olduğunu onlara anlatmalısınız. Her şeye rağmen kalplerini kırmamalısınız.

KOVA:

Son günlerde dostlarınızın size aşırı bir şekilde yüklenmelerine izin vermemeli ve olaylara hakim olmalısınız. Fikirlerinizin doğruluğuna inanıyor ve yaptığınız her şeyi inanarak savunuyorsunuz.

BALIK:

İkizlerdeki Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Ailenizden ve yakınlarınızdan beklediğiniz destek gelmediği zaman huzursuz ve sinirli olabiliyorsunuz. Yollarla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak Sabırlı olmak size iyi gelecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA